Πώς μπορούμε να μεγαλώσουμε το σχήμα των χειλιών μας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

Πώς μπορούμε να μεγαλώσουμε το σχήμα των χειλιών μας;

Τα ζουμερά, σαρκώδη χείλη είναι πόθος πολλών γυναικών, αν όχι όλων. Ωστόσο κάποιες δεν τα έχουμε και πρέπει να τα δημιουργήσουμε. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του μολυβιού χειλιών-πραγματικά είμαστε τυχερές που έχουμε έστω ένα στο νεσεσέρ μας.

 

Για να μεγαλώσουμε το σχήμα των χειλιών μας λοιπόν θα πρέπει να επιλέξουμε ένα σε ουδέτερη, φυσική απόχρωση. Αφού ενυδατώσουμε χείλη με lip balm, θα ξύσουμε καλά το μολύβι και θα πάμε να πατήσουμε πάνω στο περίγραμμα. Θα ακολουθήσουμε το σχήμα τους ξεκινώντας από τη μέση του άνω χείλους και πηγαίνοντας προς τις άκρες και στη συνέχεια από τη μία άκρη του κάτω χείλους προς την άλλη και θα γεμίσουμε ελαφρώς και το εσωτερικό. Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε τη διαδικασία πατώντας αυτή τη φορά πάνω στο περίγραμμα που έχουμε ήδη σχηματίσει και ελαφρώς έξω από αυτό. Αποφεύγουμε τις υπερβολές, καθώς το αποτέλεσμα θα φαίνεται ψεύτικο. Κάνουμε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και διορθώνουμε αν χρειάζεται με μία μπατονέτα, την οποία έχουμε βουτήξει στο concealer.

Τέλος βάφουμε τα χείλη μας με το χρώμα της επιλογής μας. Παίρνουμε ένα πινέλο χειλιών και αρχικά πατάμε στο περίγραμμα και στη συνέχεια πηγαίνουμε εσωτερικά. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε παραπάνω από μία στρώση για να έχουμε διάρκεια αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο χρώμα.

FYI: Μπορείτε να βάψετε τα χείλη σας μόνο με μολύβι χειλιών. Δείτε πώς, στην gallery που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
0 photos

 

Επειδή σήμερα είναι Τετάρτη μετά τα Χριστούγεννα και πριν την Πρωτοχρονιά, έχει κρύο, έχουμε επιστρέψει στις δουλειές αλλά η festive διάθεσή μας παραμένει προτείνω κόκκινο κραγιόν. Δείτε πόσο ταιριάζει με το πουλόβερ στην gallery που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss