Δεν έβγαζα τα φρύδια μου για 3 μήνες και πέτυχα αυτό που ήθελα τόσο καιρό

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 02 Ιανουαρίου 2018

Δεν έβγαζα τα φρύδια μου για 3 μήνες και πέτυχα αυτό που ήθελα τόσο καιρό

Από μικρή είχα έντονα φρύδια, ωστόσο όταν μπήκα στην εφηβεία και ξεκίνησα τους πειραματισμούς με την εμφάνισή μου, τα έβγαλα με το τσιμπιδάκι και άφησα να υπάρχει μόνο μία γραμμή. Κάτι που τα τελευταία χρόνια πληρώνω ακριβά, καθώς το φρύδι μου δεν μπορεί να γίνει τόσο πυκνό και έντονο όπως ήταν.

 

Πριν τρεις μήνες λοιπόν αποφάσισα να κόψω αφέλειες. Ήταν το νέο hairtrend της σεζόν και δε γινόταν να μην το δοκιμάσω όπως καταλαβαίνετε. Ένα από τα καλά που είχε αυτό το κούρεμα, ήταν ότι μπορούσα να αφήσω τα φρύδια μου και να μην τα καθαρίζω ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι ήταν ευκαιρία να αφήσω για λίγο το τσιμπιδάκι στην άκρη και να τα ενυδατώνω με καστορέλαιο. Είναι το φυσικό προϊόν που βοηθάει την τρίχα να να μεγαλώνει ενώ ενεργοποιεί και τους κλειστούς θύλακες.

Χθες μετά από τρεις μήνες διαπίστωσα ότι το φρύδι μου έχει επανάλθει. Είναι πυκνό, πλούσιο, σχεδόν όπως ήταν στα παιδικά μου χρόνια. Πήρα ξανά το τσιμπιδάκι στα χέρια μου για να καθαρίσω τις τρίχες στη μέση και κάποιες που ήταν αρκετά εκτός σχήματος. Αυτή η δύσκολη περίοδος που οι τρίχες βγαίνουν διάσπαρτες σε διάφορα σημεία πέρασε κάπως ανώδυνα για εμένα, καθώς οι αφέλειες κρύβανε την εικόνα. Τώρα τα φρύδια μου είναι όπως τα ονειρευόμουν. Σημαντική βοήθεια φυσικά το καστορέλαιο, το οποίο εφάρμοζα πρωί και βράδυ.

Θα συνεχίσω το πείραμά μου, για όσο θα έχω αφέλειες. Βλέπετε έχω στόχο να αποκτήσω τα πυκνά φρύδια της Natalia Castellar. Τι λέτε θα τα καταφέρω;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κι ένα μικρό tip για τα νέα κορίσια που θέλουν να πειραματιστούν με το πρόσωπό τους. Αποφύγετε να χαλάσετε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας. Είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου σας, το οποίο όσο πιο πλούσιο και πυκνό είναι, τόσο πιο εντυπωσιακό. Μην κάνετε αλλαγές, τις οποίες μπορεί αργότερα να μετανιώσετε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss