Τα μυστικά για να καλύψετε σωστά τους μαύρους κύκλους

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Τα μυστικά για να καλύψετε σωστά τους μαύρους κύκλους

Ανακαλύψτε τα μυστικά που μπορούν να καλύψουν καλύτερα τους μαύρους κύκλους των ματιών σας και κάντε το πρόσωπό σας να μοιάζει πιο φρέσκο και ξεκούραστο.

 

Το πρώτο σημείο που δείχνει την ηλικία σε μια γυναίκα είναι τα μάτια κι ειδικά αργά το βράδυ αυτό γίνεται ακόμη πιο έντονο ύστερα από την κούραση και την ταλαιπωρία ολόκληρης της μέρας.

Για να φαίνεστε φρέσκιες και ξεκούραστες μάθετε τα εξής μυστικά:

1. Ένα κρεμώδες concealer λειτουργεί καλύτερα: ένα κοινό λάθος που κάνουν όλες οι γυναίκες όταν καλύπτουν τους κύκλους των ματιών τους είναι ότι χρησιμοποιούν προϊόντα τα οποία είναι ξηρά για το δέρμα τους. 2. Μετατρέψτε το foundation σας σε concealer: για εσάς που θέλετε να διαθέσετε low budget για τα καλλυντικά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρό foundation βάζοντας μικρή ποσότητα στην άκρη του δαχτύλου σας και αφήνοντας το να οξυγονωθεί. Όσο περισσότερο είναι εκτεθειμένο στον αέρα το foundation,τόσο πιο συμπυκνωμένο γίνεται. Αν έχετε κρεμώδες foundation ‘’χτίστε’’ το για να αποκτήσει καλυπτική ιδιότητα. 3. Σε ποιο σημείο ακριβώς να απλώσετε το concealer: πρέπει να απλώνετε απαλά το concealer εκεί που πραγματικά βρίσκονται οι μαύροι κύκλοι κι όχι σε ολόκληρη περιοχή κάτω από το μάτι. Σκεφτείτε νοερά την περιοχή από το εσωτερικό του ματιού προς το μάγουλο σας. Από αυτό το σημείο απλώστε το με το δάχτυλο σας ή με ένα σφουγγαράκι στη γύρω περιοχή των ματιών. Τα concealers σε μορφή στυλό (highlighter pens) είναι επίσης μια πολύ εύχρηστη κι εύκολη λύση. 4. Χρησιμοποιήστε concealer που να πλησιάζει την απόχρωση της ώχρας: φροντίστε η απόχρωση του concealer να είναι ένας τόνος ανοιχτότερος από το δέρμα σας σε αποχρώσεις ώχρας ώστε να αποφύγετε τις μπλε ή μωβ αποχρώσεις αλλά και να φωτίσετε την περιοχή των ματιών.

Extra tip: Για να αποφύγετε να είναι ‘’βαρύ’’ το μακιγιάζ σας, ολοκληρώστε το μ’ένα σπρέι νερού ή με μια τονωτική λοσιόν προσώπου.

Undercover Pot για τέλεια κάλυψη της Laura Mercier.

More for you

 
 

Don't Miss