Αυτός είναι ο τρόπος να εξαφανίσουμε με makeup ακόμα και το πιο έντονο σπυράκι στο πρόσωπο

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

Αυτός είναι ο τρόπος να εξαφανίσουμε με makeup ακόμα και το πιο έντονο σπυράκι στο πρόσωπο

Ιδιαίτερα τις ημέρες που περιμένουμε να αδιαθετήσουμε, τα μεγάλα, με πύον σπυράκια κάνουν έντονη την εμφάνισή τους. Και αυτός μπορεί να είναι ένας λόγος να μας χαλάσει η διάθεση... κακά τα ψέματα.

 

Επιπλέον τυχαίνει κάποιες φορές να γίνονται χειρότερα και να φαίνονται ακόμα πιο έντονα, όταν προσθέτουμε makeup. Αυτά τα σπυράκια χρειάζονται ειδικό χειρισμό και το καλύτερο εργαλείο για να πετύχουμε την τέλεια κάλυψη είναι τα δάχτυλά μας.

How to:

Πάρτε μια μικρή ποσότητα concealer στο χέρι σας. Αν το σπυράκι είναι γκρίζο ή μπλε-τύπου μελανό-φροντίστε να επιλέξετε ένα που να πορτοκαλίζει. Αν είναι κόκκινο επιλέξτε ένα σε πιο κίτρινη απόχρωση. Φροντίστε να έχετε καθαρά χέρια και με απαλές ταμποναριστές κινήσεις, καλύψτε το σπυράκι με το προϊόν. Μην κάνετε αρκετές επαναλήψεις, καθώς το concealer θα απορροφηθεί από το δάχτυλό σας και δε θα πετύχετε κάλυψη. Στη συνέχεια εφαρμόστε on top διάφανη πούδρα, για να σταθεροποιήσετε το υγρό ή compact concealer που έχετε χρησιμοποιήσει. Αποφύγετε την εφαρμογή ρουζ ή οποιουδήποτε χρωματιστού προϊόντος, στην περιοχή που είναι το σπυράκι. Προτιμήστε ένα πιο φυσικό makeup look.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Στην gallery που ακολουθεί ανακαλύψτε προϊόντα που μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα λαμπερό, φυσικό μακιγιάζ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Extra Tip: Σε καμία περίπτωση δεν πειράζουμε αυτά τα σπυράκια. 

Ο σωστός τρόπος να "σπάμε" ένα σπυράκι

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss