Αυτός είναι ο τρόπος να πετύχουμε το look των movie stars

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Αυτός είναι ο τρόπος να πετύχουμε το look των movie stars

Τυχαίνει πολλές φορές να βλέπουμε φωτογραφίες των paparazzi και να αναρωτιόμαστε πώς γίνετια να δείχνουν τόσο φρέσκιες και λαμπερές οι διάσημες, χωρίς ωστόσο να έχουν στο πρόσωπό τους υπερβολικό μακιγιάζ.

 

Υπάρχουν κάποια tricks, τα οποία αν τα ακολουθήσουμε στο μακιγιάζ, το αποτέλεσμα θα είναι πιο λαμπερό και εντυπωσιακό από ποτέ.

Το πιο βασικό βήμα είναι αυτό της ενυδάτωσης. Μάλιστα πολλές διάσημες έχουν παραχθεί ότι πριν το μακιγιάζ τους, κάνουν μάσκα προσώπου. Ακόμα και για την πρωινή τους εμφάνιση, όσο πίνουν τον καφέ τους φοράνε μάσκα για να έχουν την τέλεια επιδερμίδα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Στη συνέχεια ακολουθεί η ενυδατική, η οποία λειτουργεί ακόμα και ως primer.

Και τώρα προχωράμε στο μακιγιάζ, όπου εκεί στοχεύουμε στη λάμψη και όχι στο υπερβολικό πάστωμα. Αποφεύγουμε για το πρωί foundation και στη θέση του χρησιμοποιούμε τοπικά,σ τα σημεία που πρέπει concealer.
Στη συνέχεια παίρνουμε στα χέρια μας highlighter και τονίζουμε το κόκκαλο της μύτης, τα ζυγωματικά και την καρδιά του άνω χείλους.

Συνεχίζουμε με το ρουζ, το οποίο είναι ένα από τα πιο βασικά προϊόντα για φρέσκο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ. Ιδανικά χρησιμοποιούμε δύο αποχρώσεις μία ροζ ή κοραλί για το κέντρο των μήλων και μία σε καφέ για τα κόκκαλα των ζυγωματικών. Ιδανικά χρησιμοποιούμε το καφέ και στο κινητό βλέφαρο, για να δώσουμε βάθος.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Σχετικά με τα μάτια πριν απλώσουμε μάσκαρα, καλό είναι να χτενίσουμε τα φρύδια μας και αν είμαστε καλές με το ψαλίδι, να κάνουμε ένα πέρασμα για να γίνουν πιο έντονες.

Τέλος αρκεί ένα lip gloss για juicy αποτέλεσμα στα χείλη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss