Πώς μία καλή βάση αποτελεί τον καμβά για οποιοδήποτε μακιγιάζ

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Πώς μία καλή βάση αποτελεί τον καμβά για οποιοδήποτε μακιγιάζ

Όπως σας έχω πει πολλές φορές, γενικότερα στο μακιγιάζ μου αποφεύγω το foundation και προτιμώ να δουλεύω concealer τοπικά.  Βλέπετε, δε θέλω να αισθάνομαι το πρόσωπό μου, την επιδερμίδα μου βαριά, σα να φοράω μια μάσκα. 

Ωστόσο πρόσφατα χρησιμοποίησα ένα oil free foundation, το οποίο μου χάρισε φυσικό αποτέλεσμα στη βάση και αποτέλεσε τον καμβά για να δημιουργήσω το τέλειο μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα χρησιμοποίησα το Full-Cover, Oil Free, Shine Control της Bobbi Brown. Ελάχιστη ποσότητα αρκούσε στο χέρι μου, για να δουλέψω τοπικά και σχολαστικά το makeup, στο πρόσωπό μου. Αφού το άπλωσα στη συνέχεια με τις παλάμες μου έκανα ταμποναριστές κινήσεις για να απορροφηθεί εντελώς. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά τόσο φυσικό και προσπωικά ένιωθα σα να μην έχω βάλει τίποτα στο πρόσωπό  μου.

Στη συνέχεια επέλεξα μία καφέ σκιά για το κινητό βλέφαρο και κόκκινο κραγιόν για τα χείλη μου.

Το πρόσωπό μου έδειχνε τόσο περιποιημένο, το μακιγιάζ έγραφε τέλεια στο φακό και εγώ ένιωθα σα να μη φοράω τίποτα. 

Επενδύστε σε ένα καλό foundation, αφού πρώτα το δοκιμάσετε και είστε σίγουρες ότι σας ταιριάζει. Αποφύγετε τις υπερβολές με την ποσότητα, να δουλεύετε πάντα τοπικά το προϊόν και να έχετε πάντα υγιή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, για να στρώνουν τα υπόλοιπα προϊόντα.

Extra Tip: Τις ημέρες που δε γνωρίζετε ποιο μακιγιάζ θα απογειώσει την εμφάνισή σας, επιλέξτε κόκκινο κραγιόν. Είναι το καλλυντικό που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα, ανεξάρτητα από την ηλικία, το στιλ, τον τόνο του δέρματος και το χρώμα των μαλλιών της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss