Πώς θα αποκτήσουμε sexy, τονισμένο βλέμμα;

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Πώς θα αποκτήσουμε sexy, τονισμένο βλέμμα;

Φέτος για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα ξεφύγουμε από τη συνηθισμένη επιλογή του κόκκινου κραγιόν. Αν θέλουμε μία κόκκινη πινελιά στην εμφάνισή μας, μπορούμε να την επιλέξουμε για το μανικιούρ μας.

Για το μακιγιάζ θα προτιμήσουμε το sexy, δυναμικό μαύρο, το οποίο θα κυριαρχήσει στα μάτια μας σε συνδυασμό με glitter.

Αφού κάνουμε τη βάση στο πρόσωπό μας, θα συνεχίσουμε με τα μάτια τονίζοντας αρχικά τις άνω και τις κάτω ρίζες των βλεφαρίδων, με μαύρο μολύβι. Δε θέλουμε να είναι ίσιο, δε μας νοιάζει αφού θα το σβήσουμε. Συνεχίζουμε με μαύρη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Επιλέγουμε ένα μικρό πινέλο ματιών-ακόμα και το γωνιακό και με ελάχιστη μαύρη σκιά πατάμε και πάνω στις ρίζες, για να σβήσουμε ελαφρώς το μολύβι. Καθαρίζουμε το μεγάλο πινέλο και σβήνουμε προς τα πάνω τη μαύρη σκιά, για να μεγαλώσουμε το βλέμμα. Τέλος εφαρμόζουμε glitter κοντά στις ρίζες, στη μέση του κινητού βλεφάρου και κατά μήκος του μαύρου μολυβιού αν θέλουμε. Ολοκληρώνουμε το μακιγιάζ με μάσκαρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Αν το μαύρο είναι αρκετά σκούρο μπορείτε στη μέση του κινητού βλεφάρου να προσθέσετε μία σκιά διαφορετικού χρώματος, με glitter.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Ιδανικός συνδυασμός για αυτό το glam, smokey look είναι τα χείλη στη φυσική τους απόχρωση ή ελαφρώς τονισμένα με lip gloss.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss