Το μακιγιάζ που ταιριάζει στις χαμηλές θερμοκρασίες

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Το μακιγιάζ που ταιριάζει στις χαμηλές θερμοκρασίες

Ξυπνήσατε, σηκωθήκατε από το κρεβάτι και αντιλαμβάνεστε ότι ο καιρός παίζει σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να φροντίσετε είναι η ενυδάτωση του προσώπου σας. Μία καθημερινή σας συνήθεια, τέτοιες μέρες απαιτεί μεγαλύτερο focus, για να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας από το κρύο. Προτείνουμε λοιπόν εκτός από τον ορό και την ενυδατική σας, να χρησιμοποιήσετε και ένα λαδάκι προσώπου για extra ενυδάτωση.

Και ήρθε η ώρα του μακιγιάζ...

Σε αυτό τον καιρό το κόκκινο κραγιόν αλλά και τις nude αποχρώσεις καλό είναι να τις αποφύγουμε. Οι μελαχρινές καλό είναι να πάνε σε ζεστά χρώματα όπως είναι το ροζ. Τολμήστε ένα total pink makeup look, με ροζ σκιά στο κινητό βλέφαρο, ροζ ρουζ στα μήλα και χείλη σε ροζ, φούξια απόχρωση.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos


Σε αντίστοιχες αποχρώσεις μπορούν να κινηθούν και οι ξανθές, επιλέγοντας και πιο έντονους τόνους. Για παράδειγμα μία φούξια ή ακόμα και κεραμιδί σκιά στο κινητό βλέφαρο είναι ιδανική, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με ροδαλά μήλα και χείλη σε ζεστή ροζ-nude απόχρωση.

Αν η επιδερμίδα σας είναι ευαίσθητη και έχει την τάση να κοκκινίζει, αποφύγετε το έντονο ρουζ, καθώς με το κρύο τα μήλα σας θα κοκκινίσουν.

Επίσης τέτοιες ημέρες μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας κρέμα χεριών αλλά και lip balm. Η ενυδάτωση των χεριών και των χειλιών είναι απαραίτητη!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss