Αυτά τα concealer θα καλύψουν τους μαύρους κύκλους σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018

Αυτά τα concealer θα καλύψουν τους μαύρους κύκλους σας

Σπάνια συναντάει κανείς στις μέρες μας, γυναίκα που να μην έχει μαύρους κύκλους. Η έντονη καθημερινότητα, οι πολλές ώρες εργασίες και γενικότερα η κούραση είναι οι πιο βασικοί παράγοντες που κάτω από τα μάτια μας έχουμε αυτή τη δυσχρωμία.

Γι αυτό το λόγο, το concealer αποτελεί ένα από τα πιο βασικά προϊόντα ομορφιάς, στο γυναικείο νεσεσέρ. Προσωπικά το χρησιμοποιώ καθημερινά και με αυτό καλύπτει και διάφορα σημαδάκια που μπορεί να έχω στο πρόσωπό μου, όπως ένα σπυράκι. Βλέπετε προτιμώ τα πρωινά, να δουλεύω τοπικά concealer στα σημεία που πρέπει, παρά να καλύπτω όλο το πρόσωπό μου, με foundation.

Στην gallery που ακολουθεί συγκέντρωσα κάποια από τα τελευταία λανσαρίσματα, γνωστών brands ομορφιάς, τα οποία χαρίζουν την ιδανική κάλυψη. Αρκεί μία ποσότητα στο πινέλο, στο σφουγγαράκι ή ακόμα και στο δάχτυλό σας, μερικές ταμποναριστές, απαλές κινήσεις στα σημεία που πρέπει για να δημιουργήσετε ομοιόμορφη όψη. Βασικό tip, η περιοχή να είναι ενυδατωμένη και να έχει ελάχιστη υγρασία, για να στρώσει καλύτερα το προϊόν και να μη σπάσει ή κάνει γραμμές αργότερα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss