Είναι νωρίς για ηλιοκαμμένο look;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 07 Μαρτίου 2018

Είναι νωρίς για ηλιοκαμμένο look;

Από τα μηνύματα που λαμβάνω, αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι η μόνη που έχω μπει σε "Spring Mood". Μία από τις αναγνώστριες με ρώτησε αν είναι νωρίς να υιοθετήσει ηλιοκαμμένο στιλ.

Αυτό το look που δημιουργείται, όταν εφαρμόζουμε γενναιώδορα στο πρόσωπό μας, το αγαπημένο bronzer. Αν ρωτάτε εμένα λοιπόν, η απάντηση είναι ότι στο μακιγιάζ δεν υπάρχουν κανόνες. Αν το ηλιοκαμμένο look σας ταιριάζει, δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε, τώρα που ο καιρός άνοιξε.

Η συμβουλή μου είναι να είστε προσεχτικές και να αποφύγετε τις υπερβολές, καθώς δεδομένου ότι δεν έχετε μαυρίσει ακόμα, το αποτέλεσμα μπορεί να βγει αρκετά σκούρο και να κάνει έντονη αντίθεση με το υπόλοιπο δέρμα σας. Βουτήξτε ελαφρώς το πινέλο στο bronzer σας, τινάξτε το να φύγει η υπερβολική ποσότητα και εφαρμόστε το στα κόκκαλα των ζυγωματικών, στην κορυφή της μύτης, στο μέτωπο κοντά στις ρίζες των μαλλιών, στο πηγούνι και προς τα κάτω στο λαιμό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Συνδυάστε το bronze look με lip gloss στα χείλη, που είναι ένα από τα must-have προϊόντα της σεζόν. Εφαρμόστε ελάχιστη μάσκαρα στις βλεφαρίδες και θα έχετε το ιδανικό, λαμπερό, ηλιοκαμμένο look.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss