Το μακιγιάζ που θα αναδείξει το σχήμα των ματιών μας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Το μακιγιάζ που θα αναδείξει το σχήμα των ματιών μας

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν το έντονο μακιγιάζ και κυρίως να τονίζουν τα μάτια τους με σκούρο μολύβι, όπως είναι το μαύρο ή το γκρι. Όπως λένε χαρακτηριστικά αισθάνονται ότι τους αγριεύει και ότι κάνει τα μάτια τους πιο μικρά.

 

Καλό είναι να πειραματιζόμαστε με το μακιγιάζ μας και να δοκιμάζουμε τεχνικές που μπορούν να αναδείξουν το σχήμα των ματιών μας.

Για παράδειγμα αν εφαρμόσουμε στις κάτω ρίζες των βλεφάρων μολύβι από την εξωτερική γωνία, μέχρι περίπου τη μέση και το ντεγκραντάρουμε ελαφρώς, με άλλα λόγια το μαλακώσουμε, το σβήσουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου ή ακόμα και μίας μπατονέτας και τονίσουμε τις άνω ρίζες των βλεφάρων με τον ίδιο τρόπο, από την εσωτερική, μέχρι την εξωτερική γωνία, το σχήμα των ματιών μας θα αναδειχθεί. 

Ανάλογα με το χρώμα των ματιών μας, μπορούμε να επιλέξουμε τη σωστή απόχρωση στο μολύβι. Αν έχετε πράσινα μάτια το καφέ είναι ιδανικό για εσάς, αντίστοιχα στα καστανά ταιριάζουν τόσο τα γήινα όσο και το πράσινο. Στα μπλε μάτια ιδανικό μολύβι είναι το γκρι αλλά και το βαθύ μπλε και τέλος για τα σκούρα μάτια προτιμήστε bronze ή σκούρο καφέ. 

Το μαύρο μολύβι αποτελεί πασπαρτού επιλογή για οποιοδήποτε χρώμα ματιών και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να τονίσετε τις ρίζες των βλεφάρων και στη συνέχεια να το σβήσετε, να το ντεγκραντάρετε με οποιαδήποτε σκιά έχετε δουλέψει στο κινητό βλέφαρο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
2 photos

Τέλος επειδή το λευκό μολύβι δεν ταιριάζει σε κάθε σχήμα ματιού, ωστόσο είναι ένα προϊόν που μπορεί να αναδείξει το χρώμα σας, δείτε στην gallery που ακολουθεί πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σωστά και σε ποιες γυναίκες είναι ιδανικό.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
8 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss