Πώς θα πετύχουμε τοξοειδές σχήμα φρυδιών;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Πώς θα πετύχουμε τοξοειδές σχήμα φρυδιών;

Μπορεί τα πυκνά και έντονα φρύδια να είναι must, ωστόσο κάποιες προτιμούν τα τοξοειδή. Βασική προϋπόθεση για να πετύχουμε οποιοδήποτε σχήμα φρυδιών είναι να έχουμε καλά εργαλεία και αυτά είναι ένα καλό τσιμπιδάκι, ένα βουρτσάκι φρυδιών, ενυδατική κρέμα, οινόπνευμα και ένα μολύβι ή μία σκιά.

Ξεκινάμε καθαρίζοντας την περιοχή των φρυδιών με οινόπνευμα. (Σε περίπτωση που δεν αντέχετε τον πόνο, τρίψτε το δέρμα σας με ένα παγάκι, να μουδιάσει λίγο η περιοχή.) Ακολουθώντας την φορά των τριχών, αφαιρούμε αυτές που πρέπει. Σε καμία περίπτωση δε ξεφεύγουμε από το φυσικό μας σχήμα. Ξεκινάμε πάντα με ένα καθάρισμα, με αφαίρεση δηλαδή τριχών που είναι εντελώς εκτός σχήματος.

Αν δεν έχουμε ευδιάκριτο τόξο, ολοκληρώνοντας το «καθάρισμα», κάνουμε focus στο κατάλληλο σημείο και αφαιρώντας μια – μια τρίχα, κοιτάμε κάθε φορά το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Αν δεν πετυχαίνει δεν επιμένουμε, καθώς μπορεί το φρύδι μας να είναι εκ φύσεως ίσιο. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε μολύβι ή σκιά και γεμίζοντας την περιοχή πάνω από το σχήμα φρυδιών, δίνουμε την αίσθηση ότι έχουμε τοξοειδές σχήμα. Μερικές μικρές πινελιές με το μολύβι βελτιώνουν αμέσως το σχήμα των φρυδιών – προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Όταν ολοκληρώνουμε την αποτρίχωση, χτενίζουμε τα φρύδια προς τα πάνω κατά προτίμηση με το ειδικό βουρτσάκι.

Στην gallery που ακολουθεί δείτε τη Leandra Medine, το it-girl που αγαπάμε και για το σχήμα των φρυδιών της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss