Αν έχετε μαυρίσει, δοκιμάστε αυτό το κραγιόν

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τετάρτη 02 Μαΐου 2018

Τετάρτη 02 Μαΐου 2018

Αν έχετε μαυρίσει, δοκιμάστε αυτό το κραγιόν

Μπορεί ακόμα να μην είναι Αύγουστος, ωστόσο το καλοκαίρι μας χτύπησε νωρίς την πόρτα φέτος και η αλήθεια είναι ότι λίγο να έχουμε κυκλοφορήσει στους δρόμους, ένα ελαφρύ χρώμα το έχουμε πάρει. Έχει φύγει τουλάχιστον αυτή η όψη του χειμώνα από την επιδερμίδα μας.

Το ιδανικό χρώμα να φορέσουμε λοιπόν αυτή την εποχή στα χείλη είναι το πορτοκαλί. Στο εξωτερικό λένε "Orange is the new Red" ή αλλιώς "Το Πορτοκαλί είναι το νέο Κόκκινο" και να ξέρετε ότι προσωπικά συμφωνώ απόλυτα με αυτή την άποψη.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos

Το πορτοκαλί ταιριάζει εξίσου σε καστανές, ξανθές, μαυρομάλλες, σε ανοιχτόχρωμες αλλά και σταρένιες ή σκουρόχρωμες επιδερμίδες. Μόνο του δημιουργεί ένα εντυπωσιακό look, ακόμα και αν δεν έχουμε βάλει τίποτα άλλο στο πρόσωπό μας. Ωστόσο συνδυάζεται άψογα και με τονισμένα μάτια σε παστέλ αποχρώσεις- μία ακόμη δυνατή πρόταση της άνοιξης-αλλά και με smokey look σε γήινες, καφέ αποχρώσεις.

Προτιμήστε matte υφή για πρωινές εμφανίσεις αλλά και βραδινές, casual εμφανίσεις και glossy για τις ημέρες που θέλετε το μακιγιάζ σας να έχει fab χαρακτήρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss