Η πινελιά που ταιριάζει σε κάθε makeup look

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Η πινελιά που ταιριάζει σε κάθε makeup look

Από το πιο απαλό, το πιο φυσικό, μέχρι το πιο glam, το πιο εντυπωσιακό makeup look υπάρχει ένα σημείο του προσώπου που πάντα πρέπει να τονίζουμε. Το σχήμα των φρυδιών μας, ακόμα και αν έχουμε επιλέξει να είναι αρκετά λεπτό, πρέπει να τονίζετε με μολύβι ή σκιά που ταιριάζει στο χρώμα τους.

Αφού ολοκληρώσουμε το μακιγιάζ, τοποθετούμε το πινέλο ή το μολύβι φρυδιών στο σχήμα των φρυδιών και πατάμε πάνω σε αυτό για να το τονίσουμε. Αν θέλουμε πιο έντονο αποτέλεσμα, βγαίνουμε ελαφρώς εκτός σχήματος και γεμίζουμε τυχόν κενά.

Σε περίπτωση που δείτε ότι τα φρύδια σας είναι αρκετά σκούρα μπορείτε να τα σβήσετε ελαφρώς με το πινέλο για foundation ή με ένα βουρτσάκι φρυδιών, στο οποίο έχετε ρίξει μία σταγόνα serum. Χτενίστε τα δύο με τρεις φορές και το αποτέλεσμα θα είναι ακόμα πιο φυσικό.

Είναι πολύ σημαντικό να τονίζετε τα φρύδια σας στο τέλος, αφού έχετε ολοκληρώσει το μακιγιάζ, καθώς αν το κάνετε στην αρχή μπορεί να σας φαίνονται αρκετά έντονα.

Το μολύβι φρυδιών είναι ένα προϊόν μακιγιάζ που πρέπει όλες οι γυναίκες να χρησιμοποιούν, ανεξάρτητα από το μακιγιάζ που επιλέγουν. Είναι ένα σημείο του προσώπου που αναδεικνύει όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά μας, οφείλουμε λοιπόν να το περιποιούμαστε παραπάνω.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss