Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου makeup look;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου makeup look;

Πολλές φορές ενώ ακολουθούμε όλα τα βήματα για ένα σωστό μακιγιάζ, δεν έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το πρόσωπό μας δεν έχει τη λάμψη που θέλουμε, ενώ τα υπόλοιπα προϊόντα δε στρώνουν όπως θέλουμε σε διάφορα σημεία.

Το μυστικό ενός επιτυχημένου makeup look είναι να έχουμε καθαρό, ενυδατωμένο πρόσωπο. 

Σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα έντονο makeup look για τις ανάγκες μιας ιδιαίτερης περίστασης, φροντίστε λίγες ώρες πριν να κάνετε μία σχολαστική απολέπιση.


L'Oreal Smooth Sugar Clear Scrub 

Στη συνέχεια επιλέξτε μία μάσκα που χαρίζει λάμψη και τέλος ενυδατωθείτε με την κρέμα που χρησιμοποιείτε καθημερινά.


Darphin Lumiere Essentielle Instant Purifying & Illuminating Mask, Μάσκα Καθαρισμού και Λάμψης 

Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε primer. Είναι το προϊόν που προετοιμάζει την επιδερμίδα, για την εφαρμογή foundation και των υπόλοιπων προϊόντων. Σε περίπτωση που δεν έχετε primer-αγοράστε άμεσα ένα- ή σας έχει τελειώσει, μπορείτε να εφαρμόσετε ακόμα και serum στο πρόσωπό σας. Αφήστε την υγρασία να απορροφηθεί και προχωρήστε με το υπόλοιπο μακιγιάζ σας.


Smashbox - Photo Finish Foundation Primer

Μετά από όλα αυτά έχετε κάνει μία σωστή προετοιμασία και ενυδάτωση του προσώπου. Θα δείτε ότι τώρα θα χρειαστείτε μικρότερες ποσότητες από τα προϊόντα μακιγιάζ και σίγουρα θα στρώσουν καλύτερα απ'ότι νομίζετε στο πρόσωπό σας.

Με τα παραπάνω tips τι λέτε για ένα smokey look;

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos


Εντάξτε στην εβδομαδιαία σας περιποίηση την απολέπιση και τη μάσκα. Μπορείτε να κάνετε scrub 2 ή και 3 φορές την εβδομάδα, ενώ μάσκα 1 με 2. Θα δείτε μεγάλες διαφορές στην επιδερμίδα σας, ενώ οποιοδήποτε makeup look θα στρώνει καλύτερα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss