Οι 4 χρήσεις στο κρεμώδες ρουζ

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Τρίτη 05 Ιουνίου 2018

Οι 4 χρήσεις στο κρεμώδες ρουζ

Είναι το must have προϊόν της σεζόν και αν ακόμα δεν το έχετε βάλει στο νεσεσέρ σας, θα πρέπει να το κάνετε άμεσα. Ο λόγος για το κρεμώδες ρουζ, το οποίο χαρίζει αυτό το λαμπερό χρώμα στο πρόσωπό μας και έχει πολλές παραπάνω χρήσεις από την πιο γνωστή, που είναι η εφαρμογή του στο κέντρο των μήλων μας.

Συγκεκριμένα επενδύστε σε ένα κρεμώδες ρουζ, σε απόχρωση που ταιριάζει με το χρώμα της επιδερμίδας σας αλλά και των μαλλιών σας και χρησιμοποιήστε το, απλώνοντάς το με τα δάχτυλα στα μήλα αλλά και στα εξής σημεία του προσώπου σας.

  1. Στο κινητό βλέφαρο για να δώσετε χρώμα στα μάτια σας.
  2. Στα χείλη σας, ως ένα απλό lip balm που χαρίζει διακριτικό χρώμα.
  3. Στα κόκκαλα των ζυγωματικών, προς τα πάνω στις ρίζες των μαλλιών και κάτω στο πηγούνι, αν είναι σε φυσική απόχρωση για να κάνετε κοψίματα και να δώσετε ηλιοκαμμένο στιλ στο πρόσωπό σας.
  4. Αν το κρεμώδες ρουζ είναι σε απαλή απόχρωση και περιέχει shimmer, χρησιμοποιήστε το ως highlighter στα κόκκαλα των ζυγωματικών, της μύτης αλλά και στα χείλη, στο τόξο του έρωτα.

 

Στην gallery που ακολουθεί δείτε κάποια από τα πιο αγαπημένα μας προϊόντα αυτή την εποχή. Σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε και να κάνετε όλες τις παραπάνω εφαρμογές που σας προτείνουμε, στο πρόσωπό σας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Δείτε ακόμη ένα ολοκληρωμένο makeup look με κρεμώδες ρουζ:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss