Το πιο εύκολο smokey look που μπορείτε να κάνετε

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Το πιο εύκολο smokey look που μπορείτε να κάνετε

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα makeup looks. Μπορεί να γίνει σε διάφορες αποχρώσεις, ενώ ανεξάρτητα από το σχήμα των ματιών, είναι δεδομένο ότι αν το επιλέξετε θα τα αναδείξετε.

Σήμερα λοιπόν, σε αυτό το άρθρο θα σας δώσω οδηγίες για το πώς θα πετύχετε το πιο εύκολο smokey look. Χρειάζεστε ένα μολύβι ματιών-σε σκούρα απόχρωση-, μία σκιά της επιλογής σας-καφέ, μπορντώ, μαύρη, γκρι, μωβ και γενικότερα ένα χρώμα που ταιριάζει με το μολύβι ματιών που έχετε επιλέξει-και μάσκαρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Ξεκινάμε εφαρμόζωντας τη σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο. Δεν ξεπερνάμε το καπάκι των ματιών μας, αντιθέτως με ένα φουντωτό πινέλο το σβήνουμε προς τα πάνω, για να κάνουμε το γνωστό ντεγκραντάρισμα.

Συνεχίζουμε με το μολύβι ματιών, το οποίο το εφαρμόζουμε εσωτερικά στις κάτω ρίζες των βλεφάρων-αν αντέχουμε και τις πάνω-και εξωτερικά στις άνω και στις κάτω, κυρίως στις εξωτερικές γωνίες. Με ένα γωνιακό πινέλο ή ακόμα και μία μπατονέτα σβήνουμε το μολύβι, με τη σκιά που έχουμε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο.

Ολοκληρώνουμε το look με αρκετή μάσκαρα τόσο στις κάτω, όσο και στις πάνω βλεφαρίδες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Extra Tip: Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε γυαλάδα στις εσωτερικές κόχες των ματιών και φυσικά δεν ξεχνάμε να τονίσουμε και το σχήμα των φρυδιών μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss