Σακούλες στα μάτια: Το makeup trick που θα τις καλύψει

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018

Δευτέρα 02 Ιουλίου 2018

Σακούλες στα μάτια: Το makeup trick που θα τις καλύψει

Με τόσο έντονη καθημερινότητα και κούραση κάποιες φορές είναι σχεδόν αδύνατον να αποφύγουμε τις σακούλες στα μάτια μας. Μπορεί να βάζουμε κρέμα ματιών εντατικά, ωστόσο κάποιες ημέρες ξυπνάμε και τα μάτια μας είναι πρησμένα, δείχνουν κουρασμένα, έχουμε αυτές τις ανεπιθύμητες σακούλες.

Το βασικό makeup trick για να τις καλύψετε είναι να αποφύγετε την υπερβολική κάλυψη με foundation ή concealer. Αν νομίζετε ότι με ένα καλυπτικό προϊόν θα τις εξαφανίσετε κάνετε λάθος, αντιθέτως θα γίνουν πιο έντονες. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις κάνετε όσο πιο ελαφριά κάλυψη, με προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε τις γυαλάδες, ιδιαίτερα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Ενώ αντίθετα το σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων θα σας βοηθήσει και θα κρύψει ελαφρώς τις σακούλες. Ακόμα λοιπόν και αν θέλετε ένα πρωινό look, μπορείτε να κάνετε απαλή βάση και να τονίσετε ελαφρώς τα μάτια σας με σκούρο μολύβι ή ακόμα και σκιά, την οποία πρέπει να εφαρμόσετε με γωνιακό πινέλο.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss