Πώς εφαρμόζουμε τις glitter σκιές;

Δευτέρα 21 Αύγουστος 2017
e6a7ef9723e1d35c4c7be66cb7a0d42a-catwalk-makeup-runway-makeup.jpg

Αυτό συμβαίνει γιατί το glitter δεν έχει κολλήσει στο κινητό βλέφαρο και έτσι δεν μπορεί να σταθεί. Για να δώσουμε διάρκεια στις glitter σκιά, πρέπει αρχικά να έχουμε εφαρμόσει στο κινητό βλέφαρο προϊόν σε υγρή ή compact μορφή. Με αυτό τον τρόπο, όταν θα τοποθετήσουμε το glitter θα κολλήσει και θα μείνει στη θέση του, μέχρι να ξεβαφτούμε.

Με ανάλογο τρόπο εφαρμόζουμε τις glitter αλλά και τις shimmery σκιές, για να γράψει στο κινητό βλέφαρο η επιθυμητή γυαλάδα.

Επιπλέον ποτέ δεν τρίβουμε τις συγκεκριμένες σκιές, πάντα τις εφαρμόζουμε με απαλές ταμποναριστές κινήσεις χρησιμοποιώντας πινέλο ή και το δάχτυλό μας.

Σε ανάλογο στιλ δημιουργούμε και τα glitter lips-ένα από τα πιο δυνατά trends της περασμένης σεζόν. Αρχικά εφαρμόζουμε στα χείλη ενυδατικά κραγιόν και όχι matte  και στη συνέχεια on top, με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις εφαρμόζουμε το glitter.
 

Extra Tip: Επειδή μπορεί να λερωθούμε με τις glitter σκιές και να γυαλίζει ολόκληρο το πρόσωπό μας, καλό είναι να έχουμε πουδράρει την περιοχή κάτω από τα μάτια και αφού τελειώσουμε με το μακιγιάζ, με ένα μεγάλο πινέλο να καθαρίσουμε την περιοχή. Μαζί με την πούδρα, θα απομακρυνθεί και οποιοδήποτε ίχνος glitter!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα