Πώς να βάλετε μόνες σας ψεύτικες βλεφαρίδες

Ελένη Τσούτση
Τρίτη 26 Φεβρουάριος 2019
pseytikesflefarides.jpg

Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει να τονίζουν τα μάτια τους προσθέτοντας ψεύτικες βλεφαρίδες καθώς δίνουν ένταση στο βλέμμα τους πολύ εύκολα και γρήγορα. Βέβαια, είναι μια διαδικασία που χρειάζεται προσεκτικές κινήσεις ώστε το αποτέλεσμα να σας δικαιώσει. Μπορείτε να βρείτε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που αναζητάτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας – όπως για όγκο, για μήκος και cat eye look. Κάτι που πρέπει να προσέξετε είναι η ποιότητα των βλεφαρίδων καθώς πολλές φορές κινδυνεύουν να ξεκολλήσουν και δεν είναι κάτι που σε καμία δεν θα ήθελε να συμβεί.

Ποια είναι τα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να εφαρμόσετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες;

#1. Το πρώτο βήμα είναι να ξεκινήσετε κόβοντας ελαφρώς τις βλεφαρίδες ώστε να έχουν το μέγεθος του ματιού σας – έτσι θα είναι πιο εύκολο να τις τοποθετήσετε και θα έχετε και ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μπορείτε επίσης, να κόψετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες τόσο ώστε να τοποθετήσετε μόνο ένα μικρό μέρος τους στις εξωτερικές γωνίες των ματιών.

#2. Το μυστικό βήμα για το τέλειο αποτέλεσμα βρίσκεται στην επιλογή – όσο πιο διακριτικές τόσο πιο όμορφο θα δείχνει το βλέμμα σας.

#3. Όταν θα τις εφαρμόζετε στα βλέφαρά σας, φροντίστε να βάλετε ελάχιστη ποσότητα από την κόλλα κατά μήκος της γραμμής των ψεύτικων βλεφαρίδων. Αν βάλετε υπερβολική ποσότητα κόλλας το αποτέλεσμα θα είναι να απλωθεί πάνω στο βλέφαρό σας και αυτό να μην έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ένα tip είναι αντί να βάλετε κατευθείαν την κόλλα από το σωληνάριο στις ψεύτικες βλεφαρίδες, να τη βάλετε πρώτα σε μία επίπεδη επιφάνεια και από εκεί, χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος από το τσιμπιδάκι των φρυδιών σας, να την απλώσετε στις ψεύτικες βλεφαρίδες.

#4. Εφόσον απλώσετε την κόλλα στην ψεύτικη βλεφαρίδα, άφησέ τη να στεγνώσει για 20 περίπου δευτερόλεπτα, πριν την εφαρμογή. Αφού τελειώσετε με την εφαρμογή, μπορείτε να απλώσετε mascara ώστε να ενωθούν οι δικές σας βλεφαρίδες με τις ψεύτικες.

Δείτε ακόμη:

7 mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

 

 

 

TRENDING ARTICLES