Τα makeup tips που θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα

Ελένη ΤσούτσηΕΛΕΝΗ ΤΣΟΥΤΣΗ Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τα makeup tips που θα κάνουν τα μάτια σας να φαίνονται πιο μεγάλα

Το μακιγιάζ ναι είναι αλήθεια μπορεί να κάνει μικρά θαύματα – από το να κάνει τα χείλη σας να δείχνουν μεγαλύτερα μέχρι τα μάτια σας πιο μεγάλα. Ακόμη και όταν έχετε πραγματικά μικρά μάτια τότε μπορείτε ακολουθώντας απλά makeup tips να τους δώσετε ένα όμορφο σχήμα.

Μια λάθος πινελιά ή περίγραμμα μπορεί να χαλάσει όλο το look και το τελικό αποτέλεσμα να είναι αντίθετο με αυτό που περιμέναμε.

Δείτε λοιπόν, τι πρέπει να προσέχετε:

#1.Ξεκινάμε από το βασικό που είναι τα καλοσχηματισμένα φρύδια. Τα χοντρά ή αντίθετα πολύ λεπτά και απεριποίητα φρύδια βαραίνουν τα μάτια και φαίνονται ακόμα πιο μικρά. Δώστε έμφαση στο τόξο των φρυδιών να έχει μια καλή καμπύλη ώστε να έχουν τα μάτια περισσότερο περιθώριο να φανούν – να είναι πιο ανοιχτά. Επίσης, ένα άλλο τρικ είναι να απλώσετε ανοιχτόχρωμη σκιά ματιών ακριβώς κάτω από τα φρύδια και λίγο highlighter ή κρεμώδη nude σκιά στο κέντρο της καμπύλης.

#2.Προτιμήστε τα απαλά και ανοιχτόχρωμα χρώματα καθώς και αυτά που είναι λίγο χλωμά, στο κινητό βλέφαρο, ώστε να φωτίσουν τα μάτια σας και να φαίνονται πιο μεγάλα.

#3.Προτιμήστε τα σκούρα χρώματα μόνο στις εξωτερικές γωνίες των ματιών, τραβηγμένες πιο έξω, για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα.

#4. Απλώστε το περίγραμμα από την μέση του άνω ή κάτω βλεφάρου, τραβώντας το λίγο πιο έξω και να δώσετε περισσότερο μήκος στα μάτια. Για να φαίνεται το αποτέλεσμα πιο φυσικό, δουλέψτε το περίγραμμα ελαφρώς προς τα πάνω και προς τα έξω.

#5. Απλώστε λευκό μολύβι ματιών στην εσωτερική γραμμή του κάτω βλεφάρου, τα μάτια θα φωτίσουν αμέσως και θα φαίνονται πιο μεγάλα.

#6. Προτιμήστε τις mascara που προσφέρουν μάκρος και όχι όγκο. Οι βαριές βλεφαρίδες βαραίνουν τα μάτια που με την σειρά τους φαίνονται πιο μικρά. Απλώστε την mascara δίνοντας περισσότερη έμφαση από την μέση του βλεφάρου και προς την εξωτερική γωνία του ματιού.

 

Smokey Look 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

More for you

Don't Miss