ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Λεύκανση δοντιών με φυσικό τρόπο - Το tip που θα λατρέψετε


Ελένη Τσούτση

5 Δεκεμβρίου 2019

Λεύκανση δοντιών με φυσικό τρόπο - Το tip που θα λατρέψετε

Ποια γυναίκα δεν θα ήθελε να έχει ένα λαμπερό χαμόγελο; H απάντηση είναι μία όλες! Έτσι ανακαλύψαμε εύκολες συνταγές που μπορείτε να κάνετε μόνες σας στο σπίτι και να ενισχύσετε την λεύκανση των δοντιών σας.

Ποιες είναι αυτές;

Μπορείτε να φτιάξετε μία κρέμα με αλάτι και λεμόνι.

Σε λίγο αλάτι ρίξτε μερικές σταγόνες λεμονιού μέχρι να γίνει μία πάστα. Αλείψτε το μείγμα στα κίτρινα σημεία των δοντιών σας και αφήστε το όχι περισσότερο από μισό λεπτό. Ύστερα, ξεπλύνετε καλά το στόμα σας με νερό και στη συνέχεια βουρτσίστε τα δόντια σας με τη γνωστή διαδικασία.

jenny.gr

Η σύνθεση της συνταγής απομακρύνει τα σημάδια και τον χρωματισμό των δοντιών.
Άλλη μία εύκολη λύση για να βελτιώσετε το χρώμα των δοντιών σας είναι τα αποξηραμένα φύλλα δάφνης σε συνδυασμό με τη φλούδα πορτοκαλιού. Θρυμματίστε τα φύλλα δάφνης και τη φλούδα πορτοκαλιού, ώσπου να γίνουν σκόνη και μετά τρίψτε τα δόντια σας.

Οι φυσικές συνταγές βελτιώνουν αρκετά τα δόντια σας, όμως δεν χρειάζεται υπερβολή στη χρήση, διότι τα φρούτα περιέχουν οξέα. Καλό είναι, λοιπόν, να εφαρμοστούν με μέτρο.

 Tip: Εάν καταναλώνετε αρκετά όξινες τροφές, δοκιμάστε να ξεπλύνετε το στόμα σας με πράσινο τσάι.

 

 

Δείτε ακόμη: MATTE LIPSTICKS

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.