ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Hailey Bieber δείχνει τα τέλεια καλοκαιρινά χείλη - 4 κραγιόν για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα


Ελένη Τσούτση

1 Ιουλίου 2022

Η Hailey Bieber δείχνει τα τέλεια καλοκαιρινά χείλη - 4 κραγιόν για να πετύχετε το ίδιο αποτέλεσμα
Η Hailey Bieber μας εμπνέει με το κραγιόν του καλοκαιριού

Το μοντέλο πρόσφατα κυκλοφόρησε τη δική της skincare σειρά και μόλις σε λίγες ώρες πολλά από τα προϊόντα κατάφεραν να γίνουν ανάρπαστα. Η αλήθεια είναι ότι προετοίμαζε πολύ καιρό αυτή τη σειρά και οι θαυμαστές της αλλά και ο κόσμος της ομορφιάς περίμενε με ανυπομονησία αυτό το νέο λανσάρισμα.

Η εταιρία της ονομάζεται «Rhode» και έχει σχεδόν 500 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. H Hailey δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται με τα νέα της προϊόντα, εξάλλου εδώ και χρόνια έχει μοιραστεί την αγάπη που έχει για την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και το μακιγιάζ.

Το brand της ονομάζεται «Rhode» και έχει σχεδόν 500 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram. H Hailey δεν χάνει ευκαιρία να φωτογραφίζεται με τα νέα της προϊόντα.
To όμορφο μοντέλο μάλιστα μέσα από την τελευταία της ανάρτηση μας χαρίζει έμπνευση για το καλοκαιρινό μας μακιγιάζ.

Το καλοκαιρινό makeup look της είναι σχεδόν natural αφού έχει μια dewy επιδερμίδα και μια ιδιαίτερη ροζ απόχρωση στα χείλη. Στο παρελθόν είχε αποκαλύψει ότι το μυστικό της για πλούσια και ζουμερά χείλη είναι η βαθιά ενυδάτωση.

To εντυπωσιακό μακιγιάζ της επιμελήθηκε η διάσημη makeup artist, Nina Park και το μόνο που θέλουμε να ξέρουμε είναι πώς θα δημιουργήσουμε τα ίδια juicy χείλη όπως έχει η Hailey!

Παρακάτω θα βρείτε τα κραγιόν που μπορούν να σας χαρίσουν αυτό το φρέσκο αποτέλεσμα:

1. Kiko Milano Green Me Matte Lipstick Edition 2022 109 Rosewood

Jenny.Gr

2. Lancôme L'Absolu Rouge Drama Matte 290 Merci Simone

Jenny.Gr

3. Clarins Joli Rouge Crayon 744C Soft Plum

Jenny.Gr

4. Lancôme L'Absolu Rouge Drama Ink 270 Peau Contre Peau

Jenny.Gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.