ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αγαπάς τα nude χείλη; 7 κραγιόν που θα φοράς ξανά και ξανά


Ελένη Τσούτση

6 Δεκεμβρίου 2022

Αγαπάς τα nude χείλη; 7 κραγιόν που θα φοράς ξανά και ξανά
Το να βρούμε το τέλειο nude κραγιόν είναι πιο δύσκολο από όσο ακούγεται. Θα λέγαμε ότι είναι ένα beauty challenge που σίγουρα μόνο ευχάριστο είναι!

Με ένα nude κραγιόν μπορείτε να δημιουργήσετε από ένα ελαφρύ πρωινό μακιγιάζ για το γραφείο μέχρι ένα βραδινό glam μακιγιάζ με smokey eye. Σύμφωνα μάλιστα με τον makeup artist, Sir John:

«Οι γυναίκες ακούν συχνά τη λέξη nude και σκέφτονται ένα τυπικό χρώμα λόγω των όσων μπορεί να έχουν συνηθίσει να βλέπουν τόσα χρόνια. Το nude δεν αφαιρεί το χρώμα σας – σκεφτείτε το περισσότερο ως ένα ουδέτερο (χρώμα) που τονώνει το δέρμα. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία στην αγορά και κάθε επιδερμίδα μπορεί να βρει την ιδανική απόχρωση, απλά φροντίστε να γνωρίζετε το στιλ του μακιγιάζ σας».

Jenny.Gr

Για να βρείτε το τέλειο nude κραγιόν, πρέπει να λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματός σας. Βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε εάν η επιδερμίδα σας είναι ζεστή ή ουδέτερη για να βρείτε την τέλεια απόχρωση.

Οι nude αποχρώσεις δείχνουν πιο γεμάτα τα χείλη και χωρίς χρωματικές ατέλειες και το πιο σημαντικό είναι ότι ταιριάζουν με τα περισσότερα makeup looks. Ένα trick που θα κάνει τα χείλη σας να δείχνουν πιο ζουμερά είναι να εφαρμόσετε στα χείλη σας και λίγο lip gloss. Έτσι, το τελικό αποτέλεσμα θα γίνει πιο ελκυστικό.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αποχρώσεις που θα λατρέψετε:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.