ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Οι top αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ τον χειμώνα


Ελένη Τσούτση

8 Δεκεμβρίου 2022

Οι top αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στο μακιγιάζ τον χειμώνα
Instagram/ @claytonhawkins
Οι φετινές τάσεις στην ομορφιά καλύπτουν όλα τα γούστα

Από το no-makeup makeup, μέχρι τις electric σκιές και τα burgundy χείλη η χρωματική παλέτα καλύπτει όλα τα στιλ και ταιριάζει σε κάθε χρώμα μαλλιών, σε κάθε τύπο δέρματος.

Κάνουμε focus στα χρώματα, επιλέγουμε αυτά που αποτελούν top trend και βλέπουμε πώς τα προσαρμόζουμε στο μακιγιάζ των ματιών, των χειλιών και τι συνδυασμούς κάνουμε για να τα αναδείξουμε. Δημιουργούμε smokey eyes με κεραμιδί, cherry σκιές, τονίζουμε το μάτι εσωτερικά με μαύρο μολύβι και τα συνδυάζουμε με nude χείλη.

Φέτος τα pastel χρώματα τα επιλέγουμε και το χειμώνα. Από το γαλάζιο, μέχρι το γλυκό ροζ και κοραλί η συγκεκριμένη χρωματική παλέτα είναι πλούσια.Οι σταρένιες επιδερμίδες ή όσες έχουν σκούρα καστανά ή μαύρα μαλλιά επιλέγουν χρώματα όπως κοραλί και παστέλ πράσινο, ενώ οι πιο ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και όσες έχουν ξανθά ή καστανόξανθα μαλλιά προτιμούν το girly pink και το γαλάζιο που θυμίζει κάτι από τα 70's.

Για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα στο μακιγιάζ των ματιών, επενδύστε σε ένα μπλε eyeliner. Οι πιο ξανθές προτιμήστε την ανοιχτή του απόχρωση, οι πιο μελαχρινές τη σκούρα. Αν πάλι δε θέλετε cat-eye look, επενδύστε σε μπλε σκιά ιδανικά να περιέχει shimmer, καθώς τις επόμενες ημέρες που θέλετε festive διάθεση στο μακιγιάζ σας, θα τη χρειαστείτε.

Το καφέ κραγιόν τείνει φέτος να γίνει all time classic όπως είναι όλα αυτά τα χρόνια το κόκκινο.

Ταιριάζει εξίσου σε καστανές αλλά και ξανθές και μπορεί να αναδειχθεί με έντονο ή απαλό μακιγιάζ στα μάτια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.