ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Με αυτά τα κραγιόν θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας


Ελένη Τσούτση

20 Μαρτίου 2023

Με αυτά τα κραγιόν θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα μας
Instagram/ @clickmyworld
Η αυτοπεποίθηση και το κόκκινο κραγιόν πάνε μαζί. Έτσι θα ξεκινήσουμε την εβδομάδα με τα ωραίοτερα κόκκινα lipsticks της αγοράς

Ξεκινάμε τη Δευτέρα με ένα κατακόκκινο κραγιόν που θα χαρίσει λάμψη στο πρόσωπό μας. Το πιο φλογερό, εκτυφλωτικό, εντυπωσιακό χρώμα, που μπορεί να μας δώσει boost για μία ενέργεια γεμάτη θετική ενέργεια.

Δε χρειάζεται μάλιστα να κάνουμε μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.Ένα τόσο έντονο κραγιόν, μπορεί να σταθεί μόνο του, αρκεί βέβαια να τονίσουμε τις βλεφαρίδες μας, με mascara και να προσθέσουμε ελάχιστο ρουζ στα μήλα. H άνοιξη θέλει πιο φρέσκα και δροσερά makeup looks με έντονες πινελιές.

Jenny.Gr

Αν δεν θέλετε να το ανανεώσετε μέσα στην ημέρα κάνετε δύο περάσματα με το προϊόν και κάθε φορά ταμπονάρετε τα χείλη σας με ένα χαρτομάντηλο. Για πιο juicy αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε lip gloss στην ίδια απόχρωση ή με ένα διάφανο. Μείνετε μόνο στο κέντρο για να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο ζουμερά-ένα trick που ακολουθούν τα αγαπημένα μας it girls.

Βρείτε στην παρακάτω gallery τα ωραιότερα κόκκκινα κραγιόν που αξίζουν μια θέση στο νεσεσέρ σας:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.