ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτές οι 7 αδιάβροχες mascara δεν θα σε προδώσουν ποτέ


Ελένη Τσούτση

29 Μαρτίου 2023

Αυτές οι 7 αδιάβροχες mascara δεν θα σε προδώσουν ποτέ
Instagram/@bizceizleyin
Δείτε τις αδιάβροχες mascara που αξίζει να δοκιμάσετε

Τι κοινό έχουν οι καλύτερες αδιάβροχες mascara και η καλύτερή σου φίλη; Και οι δύο θα μείνουν δίπλα σου ό,τι κι αν γίνει. Είτε κάνετε γυμναστική, είτε βρέχει ή κλαίτε μετά από ένα meltdown, εφαρμόζοντας μια-δυο στρώσεις από μια αδιάβροχη μάσκαρα, έχετε διασφαλίσει ότι οι βλεφαρίδες σας θα παραμείνουν στη θέση τους!

Δεν θα χρειαστεί να αφιερώσετε ούτε ένα δευτερόλεπτο για να διορθώσετε τυχόν ενοχλητικές μουντζούρες. Δεν ξέρετε ακόμη τι κάνει μία αδιάβροχη mascara; Ο χημικός Ginger King τονίζει, μιλώντας στο Allure, να αναζητάτε συστατικά όπως το ισοοδωδεκάνιο (διαλύτης), η παραφίνη (ένας τύπος ορυκτελαίου) και το συμπολυμερές VP/εικοζίνης καθώς αυτά είναι που θα την κάνουν όντως αδιάβροχη. Ωστόσο, καθώς έχουν σχεδιαστεί για να αντέχουν στα σχεδόν στα πάντα, ίσως θελήσετε να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό λάδι καθαρισμού για να «ξεβγάλετε» καλά όλες αυτές τις επίμονες φόρμουλες.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι η mascara ματιών θα είναι για πάντα το απόλυτο trend, που θα λατρεύουν να φοράνε όλες οι γυναίκες. Αρκεί μόνο ένα πέρασμα για να αποκτήσετε ένα γοητευτικό βλέμμα από την κατάλληλη μάσκαρα, που θα κάνει τις βλεφαρίδες σας μακριές και πυκνές. Η αδιάβροχη mascara υπόσχεται να σας βγάλει ασπροπρόσωπες ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες mascaras και ήρθε η ώρα να τις δοκιμάσετε:

-->