ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Αυτό είναι το trick για να μεγαλώσεις το σχήμα των χειλιών σου


Ελένη Τσούτση

5 Ιουνίου 2023

Αυτό είναι το trick για να μεγαλώσεις το σχήμα των χειλιών σου
Instagram/@bizceizleyin
Τα ζουμερά χείλη είναι πάντα in

Ποια γυναίκα δεν λατρεύει τα ζουμερά χείλη; Για να μεγαλώσουμε το σχήμα των χειλιών μας θα πρέπει να επιλέξουμε ένα μολύβι σε ουδέτερη, φυσική απόχρωση. Αφού ενυδατώσουμε χείλη με lip balm, θα ξύσουμε καλά το μολύβι και θα πάμε να πατήσουμε πάνω στο περίγραμμα.

Θα ακολουθήσουμε το σχήμα τους ξεκινώντας από τη μέση του άνω χείλους και πηγαίνοντας προς τις άκρες και στη συνέχεια από τη μία άκρη του κάτω χείλους προς την άλλη και θα γεμίσουμε ελαφρώς και το εσωτερικό Στη συνέχεια θα επαναλάβουμε τη διαδικασία πατώντας αυτή τη φορά πάνω στο περίγραμμα που έχουμε ήδη σχηματίσει και ελαφρώς έξω από αυτό. Αποφεύγουμε τις υπερβολές, καθώς το αποτέλεσμα θα φαίνεται ψεύτικο. Κάνουμε ακριβώς τις ίδιες κινήσεις και διορθώνουμε αν χρειάζεται με μία μπατονέτα, την οποία έχουμε βουτήξει στο concealer.

Jenny.Gr
Pexels

Τέλος, βάφουμε τα χείλη μας με το χρώμα της επιλογής μας. Παίρνουμε ένα πινέλο χειλιών και αρχικά πατάμε στο περίγραμμα και στη συνέχεια πηγαίνουμε εσωτερικά. Ίσως χρειαστεί να κάνουμε παραπάνω από μία στρώση για να έχουμε διάρκεια αλλά και το επιθυμητό αποτέλεσμα στο χρώμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.