5 βήματα για να αποκτήσετε υγιή, μακριά μαλλιά με λάμψη

Τρίτη 04 Μαρτίου 2014

Τρίτη 04 Μαρτίου 2014

5 βήματα για να αποκτήσετε υγιή, μακριά μαλλιά με λάμψη

Tips που σίγουρα θα σας βοηθήσουν.

Το να μακρύνετε τα μαλλιά σας συνήθως είναι μια διαδικασία δύσκολη, που προσπαθείτε συχνά αλλά τελικά δεν τα καταφέρνετε. Αυτό συμβαίνει γιατί όσο πιο μακριά είναι τα μαλλιά, τόσο πιο αδύναμα είναι και φαίνονται. Χάνουν τη λάμψη τους αλλά και σπάνε στις άκρες με αποτέλεσμα να βλέπουμε διαφορά πάντα προς το χειρότερο. Παρακάτω υπάρχουν 5 απλά βήματα, που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε μακριά, υγιή μαλλιά με λάμψη.

Πρέπει να τρώτε σωστά. Μπορεί να ακούγεται αστείο αλλά είναι αλήθεια. Αν τρώτε υγιεινά, τότε και τα μαλλιά σας θα είναι πιο υγιή. Η πρωτεϊνη είναι σημαντική για την ανάπτυξη των μαλλιών σας.

Κάντε μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής, αφού θα βοηθήσει να αυξηθούν τα μαλλιά σας. Το μασάζ αυξάνει την κυκλοφορία και βοηθά να τονωθεί η ανάπτυξη των μαλλιών σας. Μπορείτε να κάνετε λίγο πριν κοιμηθείτε μιας και είναι και πολύ χαλαρωτικό.

Περιορίστε το μπιστολάκι και γενικότερα τα αξεσουάρ, που μπορεί να βλάψουν την υγεία των μαλλιών σας. Επίσης, να είστε προσεκτικές και στον τρόπο που χρησιμοποιείτε την χτένα και βούρτσα για τα μαλλιά, αφού και αυτά επηρεάζουν το μάκρος των μαλλιών.

Περιποιηθείτε τα μαλλιά σας με προϊόντα ποιότητας. Αγοράστε σαμπουάν, conditioner αλλά και ειδικά λάδια που θα θρέψουν τα μαλλιά σας σε βάθος. Δοκιμάστε το λάδι Elixir Ultimate της Kerastase για εκθαμβωτική μεταμόρφωση των μαλλιών σας, αφού είναι ιδανικό για να προσφέρει θρέψη, απαλότητα και απαράμιλλη λάμψη. Elixir Ultime Original

Είναι διαθέσιμο σε τέσσερα σπάνια πολύτιμα έλαια: έλαιο Πρακάξι, έλαιο Αργαβιάς, έλαιο Καλαμποκιού και έλαιο Καμέλιας. Δοκιμάστε τα και βρείτε το κατάλληλο για εσάς.

Τέλος, για να αποκτήσετε μακριά υγιή μαλλιά θα πρέπει να έχετε υπομονή, αφού θα περάσετε από πολλά στάδια, που ίσως μπείτε στον πειρασμό να τα ξανά κόψετε. Μην το κάνετε! Ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα και το αποτέλεσμα θα είναι όσο εντυπωσιακό φαντάζεστε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

More for you

 
 

Don't Miss