Ανανεωμένα μαλλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Πέμπτη 14 Μαΐου 2015

Ανανεωμένα μαλλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι

Τα μαλλιά είναι το πρώτο στοιχείο που αλλάζει μία γυναίκα στο στιλ της, αφού είναι ο πιο εύκολος και οικονομικός τρόπος να ανανεώσει πλήρως την εικόνα της. Επιπλέον η άνοιξη προμηνύει το καλοκαίρι ανεβάζοντας τη διάθεση στα ύψη και παράλληλα δίνει την κατάλληλη αφορμή για μία αλλαγή στο χρώμα τους.

k1

Φέτος, η χρωματική παλέτα προτείνει φυσικές ανταύγειες στα ξανθά μαλλιά, ζεστά χρώματα με καραμελένιες αποχρώσεις για τα καστανά και πλούσιους σαγηνευτικούς τόνους για τα μελαχρινά. Οι φετινές τάσεις επικεντρώνονται κυρίως στα κόκκινα χρώματα που ξεχωρίζουν για τη λάμψη και τον αισθησιασμό τους.

k2

Σε κάθε περίπτωση οι επιλογές και οι συνδυασμοί είναι αμέτρητοι. Αν λοιπόν επιθυμείτε να τονίσετε το ήδη υπάρχον ή να αλλάξετε πλήρως το χρώμα των μαλλιών σας μπορείτε να εμπιστευθείτε το Keratin Color από τον Schwarzkopf, ο οποίος συλλέγει κάθε χρόνο για την παλέτα του τις πιο hot αποχρώσεις. Η εφαρμογή είναι εύκολη αφού χρειάζεται 3 μόλις βήματα (serum περιποίησης, βαφή και μαλακτική κρέμα περιποίησης) ενώ η παρουσία της κερατίνης και στα 3 βήματα περιποιείται την τρίχα. Πρόκειται για τον πιο ασφαλή, αποτελεσματικό αλλά και οικονομικό τρόπο  ανανέωσης των μαλλιών στο σπίτι.

More for you

 
 

Don't Miss