Τα top haircolours για φέτος το καλοκαίρι

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Τα top haircolours για φέτος το καλοκαίρι

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι νέες καλοκαιρινές τάσεις στα haircolours έρχονται ανανεωμένες με hot συνδυασμούς. Η χρωματική παλέτα ξεχωρίζει από την μεγάλη γκάμα της τα κόκκινα χρώματα όπως είναι αυτό του κρασιού αλλά και πιο ήπιες εκδοχές που αναμειγνύονται με τα υπόλοιπα φυσικά χρώματα.

k1

Τα καστανά γίνονται πιο πλούσια με περισσότερη ένταση, τα ξανθά παραμένουν επίκαιρα ιδίως στους πιο μελί τόνους τους, ενώ το μαύρο γίνεται πιο αισθησιακό στην έντονη μπλε απόχρωση του. Το φετινό καλοκαίρι θέλει μαλλιά ανανεωμένα από τον σκληρό χειμώνα με λάμψη και ζωντάνια, όπως ακριβώς οι νέες αποχρώσεις του.

k2

Τα ολόφρεσκα trends προκαλούν για μία αλλαγή η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί άνετα στο σπίτι με τη σειρά Keratin Color από τον Schwarzkopf που συλλέγει πάντα τα πιο επίκαιρα χρώματα. Ένα ακόμη βασικό και  πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό της βαφής Keratin Color είναι η περιεκτικότητα της σε κερατίνη, η οποία περιποιείται τα μαλλιά και στα 3 στάδια (serum περιποίησης, βαφή και μαλακτική κρέμα περιποίησης) της εφαρμογής της.

More for you

Don't Miss