Το καρέ δεν είναι απλά ένα κλασικό haircut

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Το καρέ δεν είναι απλά ένα κλασικό haircut

Το καρέ θεωρείται μία κλασική επιλογή haircut, όμως είναι πάντα διαχρονικό και πολύ στιλάτο. Το μικρό μειονέκτημα που έχει είναι ότι τα μαλλιά πρέπει να κουρευτούν πολύ καλά και προσεκτικά διότι όλες οι ατέλειες γίνονται εμφανείς. Γι' αυτό επιλέξτε ένα καλό επαγγελματία. Αυτός ο τύπος μαλλιών φωτίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόσωπο γιατί δίνει μεγάλη έμφαση στα χαρακτηριστικά. Ταιριάζει κυρίως σε γυναίκες που έχουν αρκετά γλυκό πρόσωπο. Άλλος ένας καλός λόγος για να το τολμήσετε είναι το θέμα της ψαλίδας. Τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδίως, το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος ταλαιπωρούν ακόμα περισσότερο την τρίχα. Το κούρεμα αυτό βοηθάει στο να απαλλαγείτε εντελώς από αυτό το θέμα.

Τα καρέ μαλλιά δεν είναι απλώς ένα κούρεμα. Τα καρέ μαλλιά είναι μία ολόκληρη κατηγορία hairstyle με μεγάλη ποικιλία για τις προτιμήσεις κάθε γυναίκας. Τα περισσότερα από αυτά προσδίδουν έντονη θηλυκότητα, σοφιστικέ style και γλυκύτητα που κάνουν τις γυναίκες να φαίνονται ακόμα περισσότερο sexy. Υπάρχουν πολλά style που μπορείτε να υιοθετήσετε. Τα πλαϊνά μπορούν να είναι από πολύ κοντά έως και ξυρισμένα, ενώ το πάνω μέρος είναι πιο μακρύ ώστε να έχει περισσότερο όγκο το χτένισμα. Το καρέ ενδείκνυται για διχρωμίες, η ρίζα μπορεί να είναι πιο σκούρα και τα υπόλοιπα μαλλιά σε πιο ανοιχτή απόχρωση.

Εναλλακτικά, μπορείτε να προτιμήσετε το μακρύ καρέ, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στη φράντζα. Το συγκεκριμένο style θα τονίσει πολύ τις γωνίες του προσώπου σου και θα προσδώσει μυστήριο στο βλέμμα. Εκτός από τη φράντζα μπορείς να επιλέξεις ένα bob κούρεμα με αφέλειες. Επίσης, μία ακόμα sexy επιλογή είναι τα ασύμμετρα haircuts. Τονίζουν τη θηλυκότητα και το σεξαπίλ.

Ακόμα μία πρόταση που είναι σταθερή αξία είναι το γαλλικό καρέ στο οποίο μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα, αφήνοντας σκούρα τη βάση στο σβέρκο και παίζοντας με το χρώμα στα υπόλοιπα μαλλιά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

More for you

 
 

Don't Miss