Η Funkmartini.gr πραγματοποίησε την beauty ευχή της Αλεξίας

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Η Funkmartini.gr πραγματοποίησε την beauty ευχή της Αλεξίας

To jenny.gr μαζί με τη Funkmartini.gr, βοήθησαν την Αλεξία Σελεμίδου να πραγματοποιήσει τη δικιά της beauty ευχή για φέτος το καλοκαίρι. Η Funkmartini.gr έψαξε και εξασφάλισε για εκείνη τον ιδανικότερο χώρο για να εκπληρώσει την επιθυμία της για το bronde look κλείνοντας της ραντεβού στο κομμωτήριο "Ilias & Staff". Μαζί της ήταν η beauty editor του Jenny.gr, η οποία κατέγραψε βήμα προς βήμα την απολαυστική της εμπειρία.

IMG_3520

Το καλωσόρισμα του κομμωτηρίου ήταν θερμό, μιας και τις δύο κοπέλες τις περίμενε ο Ηλίας και το team του με δροσερούς χυμούς και φρέσκα κεράσια. Η Αλεξία ανυπομονούσε για την αλλαγή της -η beauty ευχή της για το καλοκαίρι ήταν το bonde, το hot hair trend της σεζόν- και είχε ιδιαίτερη αγωνία για το αποτέλεσμα, αφού άνηκε στην κατηγορία των γυναικών που ως εκείνη τη στιγμή δεν είχε ξαναβάψει ποτέ τα μαλλιά της. Τα σκούρο χρώμα τους ήταν ιδανικός καμβάς για μία σικάτη και διακριτική αλλαγή. Η χαρούμενη διάθεση της ίδιας αλλά και του Ηλία δημιούργησαν από την αρχή μία friendly ατμόσφαιρα η οποία έκανε άκρως απολαυστική την εμπειρία της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
14 photos

Κάντε κλικ στη Funkmartini.gr και μάθετε τα πάντα γύρω από τις υπηρεσίες ομορφιάς, δείτε reviews, ανταλλάξτε απόψεις και χρήσιμες πληροφορίες άνετα, γρήγορα κι απλά!

More for you

 
 

Don't Miss