Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα μαλλιών σας, partII

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα μαλλιών σας, partII

Επιλέξτε το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας.

 Σκούρα καστανά μαλλιά

Τα σκούρα καστανά μαλλιά που πλαισιώνουν το πρόσωπο δημιουργούν τον ιδανικό καμβά για τολμηρά και έντονα χρώματα.

Οι μελαχρινές γυναίκες με πλούσιες έντονες αποχρώσεις του καφέ και του σοκολατί, μπορούν να δημιουργήσουν έντονα και σέξι μακιγιάζ χρησιμοποιώντας αποχρώσεις του δαμασκηνί, μπορντώ, κόκκινο καθώς και χρώματα των μετάλλων.

  • Δώστε ένταση στα μάτια σας χρησιμοποιώντας σκιές ματιών σε χρώματα των μετάλλων όπως bronze, χάλκινο (copper) ή χρυσό. Απλώστε τη σκιά ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο, διαγράψτε το περίγραμμα των ματιών στο άνω και κάτω βλέφαρο με μαύρο μολύβι και ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Απλώστε μερικές πινελιές bronzer με χρυσές πέρλες στα ζυγωματικά για νεανική λάμψη στο δέρμα.
  • Σε αυτό το μακιγιάζ πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα χείλη που κλέβουν την εντυπώσεις σε αποχρώσεις μπορντώ ή καφέ κόκκινο.

Καστανά μαλλιά

Οι απαλές αποχρώσεις του καφέ από το χρώμα της καραμέλας μέχρι το καστανό από τη μια πλευρά προσφέρουν ένα σοφιστικέ – αυστηρό look από την άλλη όμως ταιριάζουν σχεδόν με όλα τα χρώματα μακιγιάζ.

Επειδή το χρώμα των μαλλιών δεν είναι ούτε σκούρο αλλά ούτε και ξανθό, τα καστανά μαλλιά ταιριάζουν με όλα, με γήινα ουδέτερα αλλά και σκούρα - έντονα, με φωτεινές αποχρώσεις του κοραλλί, με παιχνιδιάρικες του ροζ και με πλούσιες αποχρώσεις του μπορντώ και μωβ.

  • Απλώστε τη σκιά ματιών σε όλο το κινητό βλέφαρο χωρίς όμως να ξεπεράσετε το κόκαλο, σε αποχρώσεις του μπεζ ή γκρι. Διαγράψτε το περίγραμμα με ένα σκούρο μπλε μολύβι ματιών ελαφρώς σβησμένο προς τα πάνω. Ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Δώστε λάμψη στα ζυγωματικά με απαλές πινελιές από σκούρο ροζ ή για περισσότερη ένταση τερακότα ρουζ.
  • Για να φέρετε σε ισορροπία το μακιγιάζ με το χρώμα των μαλλιών σας, απλώστε στα χείλη ένα κραγιόν με πλούσια υφή σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση του μπορντώ ή σε αποχρώσεις των μούρων.

More for you

 
 

Don't Miss