Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας, part I

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας, part I
Επιλέξτε το σωστό μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα των μαλλιών σας. Μαύρα μαλλιά

 

Αποκαλύψτε τον μυστηριώδη και σέξι εαυτό σας τονίζοντας μόνο ένα χαρακτηριστικό του προσώπου χρησιμοποιώντας ψυχρά χρώματα.

Αν έχετε μαύρα μαλλιά δώστε έμφαση στα μάτια με smoky μακιγιάζ σε αποχρώσεις ανθρακί και βαθύ μπλε ενώ τα χείλη και τα ζυγωματικά σε απαλές αποχρώσεις του ροζ και ροζ μπεζ.

  • Απλώστε μια ανθρακί σκιά ματιών κατά μήκος του περιγράμματος του άνω και κάτω βλεφάρου, περάστε από πάνω μια σκιά σε βαθύ μπλε με μεταλλική υφή και ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Απλώστε μόνο στα μήλα ένα ρουζ σε απαλό ροζ με διακριτικές πέρλες για λάμψη.
  • Τα χείλη δεν πρέπει να αποσπούν την προσοχή από τα μάτια για το λόγω αυτό οι απαλές nude, ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις είναι ότι πρέπει.
Κόκκινα μαλλιά

Τα μαλλιά σε αποχρώσεις του κόκκινου με τόνους του καφέ και του βερικοκί γλυκαίνουν την χροιά της επιδερμίδας, χωρίς να δημιουργούν μεγάλη αντίθεση.

Αν είσαστε από τις τυχερές με φυσικά καστανοκόκκινα ή πυρόξανθα τότε δοκιμάστε φωτεινά χρώματα με λαμπερές υφές σε πράσινο και μωβ στα μάτια και ζωντανά ροζ ή ροδακινί σε ζυγωματικά και χείλη.
  • Δημιουργήστε την τέλεια αντίθεση ανάμεσα στο ζεστό χρώμα των μαλλιών και τις ψυχρές αποχρώσεις του πράσινου στα μάτια σε όλο το κινητό βλέφαρο. Διαγράψτε το περίγραμμα με ένα έντονο καφέ μολύβι ματιών, ελαφρώς σβησμένο για να δώσετε βάθος στο βλέμμα. Ολοκληρώστε με 2 στρώσεις μαύρη μάσκαρα.
  • Τονίστε τα υπέροχα ζυγωματικά με ρουζ σε αποχρώσεις του ροδακινί ή ροζ.
  • Επιλέξτε ένα από τα δυο ή χείλη γυμνά σε ουδέτερες αποχρώσεις του απαλού ροζ και nude ή χείλη αισθησιακά και σέξι σε αποχρώσεις του κόκκινου και βαθύ πορτοκαλί.
Ξανθά μαλλιά

Τα ξανθά μαλλιά περιβάλλουν το πρόσωπο με φως οπότε παίξτε με την λάμψη του χρυσού και με στοιχεία που ιριδίζουν.

Άσχετα αν στο ξανθό σας χρώμα υπάρχουν τόνοι σε ζεστό μελί ή σε κρύο σταρένιο οι χρωματική παλέτα που αναδεικνύει τα υπέροχα ξανθά μαλλιά περιλαμβάνει αποχρώσεις του ροδακινί, ροζ, χρυσό και σαμπανιζέ.
  • Απλώστε στο άνω βλέφαρο, μέχρι το κόκαλο μια σκιά ματιών σε χρυσό του κεχριμπαριού ή στο χρώμα της σαμπάνιας. Για να δώσετε ένταση στα μάτια διαγράψτε το περίγραμμα με ένα καφέ eyeliner ή μολύβι ματιών και περάστε 2 στρώσεις μάσκαρα.
  • Μια δόση λάμψη υγείας στα ζυγωματικά θα φρεσκάρει όλο το πρόσωπο, απλώστε μερικές πινελιές σε μήλα και ζυγωματικά σε αποχρώσεις ροδακινί ή ροζ ρουζ.
  • Απλώστε στα χείλη λαμπερά lip gloss σε αποχρώσεις ροδακινί ή ροζ.

More for you

 
 

Don't Miss