Πώς θα δώσουμε όγκο στα μαλλιά μας;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Πώς θα δώσουμε όγκο στα μαλλιά μας;

Οι γυναίκες που παραπονιούνται ότι δεν μπορούν να δώσουν όγκο στα μαλλιά τους είναι κυρίως εκείνες που έχουν λεπτή τρίχα. Αν ανήκετε κι εσείς σε αυτή την κατηγορία και παρατηρείτε ότι τα μαλλιά σας είναι θαμπά και χωρίς όγκο, τότε μην μένετε με σταυρωμένα τα χέρια. Ξεκινήστε να τα φροντίζετε σωστά και φυσικά με τα κατάλληλα προϊόντα και τα αποτελέσματα θα είναι γρήγορα εμφανή.

 

  • Αρχικά πρέπει να βρείτε ποιος είναι ο τύπος των μαλλιών σας, ξηρά, λιπαρά ή κανονικά; Έπειτα καλό είναι να επιλέξετε ένα σαμπουάν και γενικότερα προϊόντα περιποίησης που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μαλλιών σας και φυσικά θα βοηθάνε στην ενίσχυση όγκου.
  • Όταν στεγνώνετε τα μαλλιά σας ξεκινήστε από τις άκρες προς τη ρίζα και επιμείνετε. Δοκιμάστε να αναποδογυρίσετε το καφάλι σας και κρατήστε το σεσουάρ κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας. Αν χρειάζεται προσθέστε στα μαλλιά σας προϊόντα styling που βοηθούν στον όγκο, ανάλογα πάντα με το χτένισμα που θέλετε να πετύχετε.

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
    5 photos

     
  • Αποφύγετε τα βαριά προϊόντα περιποίησης και styling. Έτσι τα μαλλιά βαραίνουν και χάνουν εύκολα τον όγκο τους.
  • Αν το πρόβλημα του όγκου συνεχίζει δοκιμάστε κρεπάρετε ελαφρώς τα μαλλιά σας.

Extra tip: Δοκιμάστε στο λούσιμο να βάλετε πρώτα το conditioner και μετά το σαμπουάν. Κι αυτό γιατί συνήθως το conditioner βαραίνει τις άκρες των μαλλιών και έτσι είναι πιο εύκολο να χάσουν τον όγκο τους. Αν όμως το χρησιμοποιήσετε πρώτο και μετά καθαρίσετε τα υπολείμματα του conditioner με το σαμπουάν τότε τα μαλλιά θα είναι καθαρά και σίγουρα πιο ελαφριά!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Τα medium length μαλλιά αποκτούν πιο εύκολα όγκο, σε σχέση με τα μακριά.
Πάρτε ιδέες για εντυπωσιακά χτενίσματα, από την gallery που ακολουθεί:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss