Το "πρόβλημα" που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με αφέλειες

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Το "πρόβλημα" που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες με αφέλειες

Είναι stylish και αναβαθμίζουν το hairlook. Αρκετά fashion icons όπως η makeup artist Violette, η Caroline de Maigret δεν τις αποχωρίζονται και είναι το χαρακτηριστικό στο beauty look τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Γι αυτή τη σεζόν είναι must, γι αυτό κι εμείς αποφασίσαμε να κόψουμε αφέλειες και να λανσάρουμε το look...ωστόσο στην πορεία αντιμετωπίσαμε ένα μικρό "προβληματάκι", για το οποίο όμως βρήκαμε λύση.

Οι αφέλειες παρουσιάζουν έντονη λιπαρότητα και αυτό γιατί ο καιρός είναι ακόμη ζεστός, το μέτωπό μας ιδρώνει και έτσι όλη η λιπαρότητα πάει στο συγκεκριμένο σημείο. Επίσης πολλές φορές μετά την εφαρμογή κρέμας, όταν τα μαλλιά ακουμπάνε στο μέτωπο λαδώνουν και πάλι, ακόμη και αν εμείς έχουμε μόλις μισή ώρα που έχουμε βγει από το μπάνιο.

Το τελευταίο που θέλουμε είναι ένα μαλλί φρεσκολουσμένο και αφέλειες λαδωμένες. Για να αντιμετωπίσουμε αυτή την κατάσταση, το κατάλληλο προϊόν είναι το dry shampoo. 
 

Ιδανικά όταν βάζετε ενυδατική, σηκώστε τις αφέλειες ψηλά και περιμένετε για αρκετή ώρα μέχρι να απορροφηθεί εντελώς το προϊόν από την επιδερμίδα σας. Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας, επειδή ιδρώνετε ή επειδή η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή, παρατηρείτε ότι λαδώνουν, μπορείτε να τις ψεκάσετε με dry shampoo.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos
.

 

Επίσης αν έχετε έντονη λιπαρότητα, βρείτε ενυδατική που ταιριάζει στον τύπο της επιδερμίδας σας:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
10 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss