Χρειάζεστε δύο λεπτά για να κάνετε σπαστά, τα ίσια μαλλιά σας

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017

Χρειάζεστε δύο λεπτά για να κάνετε σπαστά, τα ίσια μαλλιά σας

Αν έχετε κι εσείς ίσια μαλλιά και επιθυμείτε σπαστά, join the club. Είναι το πιο συχνό "φαινόμενο", οι γυναίκες να θέλουμε αυτό που δεν έχουμε. Για παράδειγμα όσες έχουν ίσια, θέλουν σπαστά και το αντίθετο.


Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι όσες έχουν σπαστά, σγουρά, με ένα πιστολάκι, μια βούρτσα και ένα ενυδατικό λάδι για τις άκρες μπορούν να αποκτήσουν λεία, ίσια μαλλιά. Τι γίνεται ωστόσο με αυτές που έχουν ίσια και θέλουν αυτό το ατημέλητο, messy style;

Μετά από μεγάλη έρευνα και πολλές προσπάθειες, βρήκα τον τρόπο και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας. Βλέπετε, έχω κι εγώ ίσια μαλλιά και τώρα που έχω κάνει αφέλειες, προτιμώ να τα έχω ατημέλητα, σπαστά.

Τι θα κάνετε λοιπόν;

Μετά το μπάνιο, ταμπονάρετε ελαφρώς τα μαλλιά σας με μια πετσέτα. Απλώστε στο χέρι σας gel ή αφρό, αναποδογυρίστε το κεφάλι σας και δώστε με τα δάχτυλά σας το σπάσιμο που θέλετε να έχει η τρίχα σας. Στη συνέχεια πιάστε τα, τσαλακωμένα όλα επάνω, σε έναν ατημέλητο κότσο. Αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά και όταν τα λύσετε σταθεροποιήστε το look με hairspray.
Τα μαλλιά σας θα έχουν το τέλειο messy look που επιθυμείτε.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

Extra Tip: Αν θέλετε το σπάσιμο να μείνει στις άκρες, τότε δουλέψτε με προϊόν μόνο το κάτω μέρος των μαλλιών σας και πιάστε τα στη συνέχεια ένα χαμηλό updo. Με αυτό τον τρόπο δε θα έχετε όγκο στις ρίζες και η τρίχα θα σπάει μόνο στις άκρες.

Flashback στο καλοκαιρινό messy look για να θυμηθούμε τα προϊόντα που μας βοηθάνε στη δημιουργία του συγκεκριμένου hairstyle:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss