Οι fashionistas λένε ναι στα φυσικά μαλλιά...εμείς;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

Οι fashionistas λένε ναι στα φυσικά μαλλιά...εμείς;

Αν όχι καθημερινά, τότε μέρα παραμέρα περιποιούμαστε μετά το μπάνιο τα μαλλιά μας. Εκτός από τα προϊόντα ενυδάτωσης, τα ισιώνουμε ή τα κάνουμε σπαστά-μπούκλες με το ψαλίδι. Τι θα λέγατε λοιπόν αν από σήμερα αφήναμε το φυσικό σπάσιμο της τρίχας μας;

 

Κάποιες γυναίκες έχουν ίσια, άλλες σγουρά και άλλες σπαστά μαλλιά. Κάποιες έχουν λείες άκρες, άλλες άγριες και ατίθασες. Το ερώτημα λοιπόν είναι αν μπορούν όλες οι γυναίκες να αφήνουν τα μαλλιά τους φυσικά;

Ρίχνωντας μια ματιά στις street style εμφανίσεις, παρατηρούμε ότι οι fashionistas το κάνουν.
Βλέπετε εύκολα μπορεί κανείς να διακρίνει ένα μαλλί που έχει στιλιζαριστεί με πιστολάκι ή ψαλίδι, με αυτό που απλά στέγνωσε φυσικά...πόσο μάλλον το γυναικείο μάτι.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Τολμούμε λοιπόν, μετά το μπάνιο να ενυδατώσουμε τις άκρες-ιδιαίτερα όσες έχουμε άγριες-, να τα στεγνώσουμε και να τα αφήσουμε φυσικά. Μπορούμε αν θέλουμε να ενισχύσουμε τον όγκο στις ρίζες με hairspray ή να τα πιέσουμε με τα δάχτυλά μας για να μην έχουν καθόλου. Αποφεύγουμε οποιοδήποτε αξεσουάρ στιλιζαρίσματος και δημιουργούμε στιλ με τα φυσικά μαλλιά μας.
 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Οι τάσεις της ομορφιάς επιστρέφουν στα φυσικά χαρακτηριστικά όχι μόνο στο makeup, αλλά και στα χτενίσματα. Εμείς λοιπόν δεν έχουμε παρά να τις ακολουθήσουμε και να τις υιοθετήσουμε. Άλλωστε εξοικονομούμε και χρόνο στην καθημερινότητά μας.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss