Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Chic with a Twist

Backstage στην επίδειξη του οίκου Elleryland με τον Eugene Souleiman, Global Creative Director of Care & Styling, Wella Professionals.

Όσο πιο ογκώδη τα ρούχα, τόσο πιο μικρότερος ο όγκος στα μαλλιά-αυτό ήταν το σύνθημα του Eugene Souleiman για την επίδειξη του οίκου Ellery για τη σεζόν φθινόπωρο-χειμώνας 2017. Με φόντο γούνες, χνουδάτα υφαντά, πούπουλα στρουθοκαμήλου και υπερβολικά μανίκια στην πασαρέλα, ο Eugene χτένισε τα μαλλιά με τρόπο που με την πρώτη ματιά έδειχναν, λεία και κομψά χτενισμένα. Μόνο που στην πραγματικότητα, το αληθινό χτένισμα του Eugene δεν ήταν αυτό που φαινόταν.

«Ήθελα τα μαλλιά να δείχνουν τέλεια χτενισμένα σε κάποια σημεία αλλά μετά σαν το μοντέλο να βγήκε ξαφνικά ίσως στη βροχή κι έτσι τελικά να κατέληξαν κάπως τραχιά με έντονη υφή..»

Με άλλα λόγια, χτενισμένα αλλά και λίγο ατημέλητα  ταυτόχρονα.

Το τελευταίο που ήθελε να δημιουργήσει ο Eugene ήταν ένα υπερβολικά θηλυκό χτένισμα, τονίζοντας ότι παρόλο που τα μαλλιά έπρεπε να είναι κομψά, ήθελε επίσης να έχουν και μια αρρενωπότητα. Αυτό σήμαινε ένα πιο παραδοσιακά γυναικείο γαλλικό σινιόν στο πίσω μέρος του κεφαλιού, συνδυασμένο με ένα πιο σκληρό, πιο αγορίστικο styling στο μέτωπο. Ο Eugene ξεκίνησε να δημιουργεί αυτή την σκληρή υφή χρησιμοποιώντας ελεύθερα το EIMI Perfect Setting στις ρίζες.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τα χέρια αντί για βούρτσα, ο Eugene ίσιωσε και στερέωσε με τσιμπιδάκια τα μαλλιά στη μία πλευρά, προετοιμάζοντάς τα για το σινιόν.

Κάνοντας old time classic αναφορές , ο Eugene γύρισε τα μαλλιά γύρω από τα δάχτυλά του και τα στερέωσε σε ένα σινιόν. Το μέτωπο δεν ήταν τόσο συμβατικό. Χρησιμοποίησε τον αφρό EIMI Extra Volume Mousse για να κρατήσει τα μαλλιά πίσω, κάνοντας τα να δείχνουν σκληρά και γεωμετρικά – σε αντίθεση με αυτό που θα περίμενε κανείς στο μέτωπο ενός κλασικού  χτενίσματος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss