Τι κάνουμε όταν δε στρώνουν οι αφέλειες;

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Πέμπτη 26 Οκτωβρίου 2017

Τι κάνουμε όταν δε στρώνουν οι αφέλειες;

Αρκετές γυναίκες φτιάχνουν τα μαλλιά τους, πριν κοιμηθούν καθώς το πρωί δεν έχουν τόσο χρόνο στη διάθεσή τους. Μέσα σε αυτές είμαι κι εγώ, ωστόσο τους τελευταίους μήνες που έχω κόψει αφέλειες, αντιμετωπίζω ένα μικρό θεματάκι. 


Όταν ξυπνάω, οι αφέλειες φριζάρουν, έχουν υπερβολικό όγκο, γενικότερα δε στρώνουν. Σαφώς, το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να πάω στη δουλειά μου με bed hairstyle. Γι αυτό ανακάλυψα τον τρόπο, να τις στρώσω και να δείχνουν stylish, όπως το βράδυ που τις περιποιούμαι.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Αρχικά τις βρέχω ελαφρώς με το νερό και στη συνέχεια χρησιμοποιώ το πιστολάκι μόλις για 1 λεπτό, όπου τις φυσάω προς τα κάτω. Με αυτό τον τρόπο χάνουν τον όγκο τους και γίνονται ίσιες. Στη συνέχεια με ένα dry shampoo, τις ψεκάζω ελαφρώς και δίνω ελάχιστο όγκο σε μερικές τούφες, για να έχουν αυτό το messy style που μου ταιριάζει.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Αν έχω ξυπνήσει στο παρά πέντε και δεν έχω χρόνο για την παραπάνω περιποίηση, πιάνω ατημέλητα τα μαλλιά μου ψηλά και αφήνω τον όγκο στις αφέλειες όπως είναι. Με αυτό τον τρόπο έχω το ιδανικό messy updo, το οποίο συνδυάζω απόλυτα με κόκκινο κραγιόν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss