Πώς θα δώσουμε κίνηση στις άκρες για φυσικό hairlook

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Παρασκευή 08 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα δώσουμε κίνηση στις άκρες για φυσικό hairlook

Οι τάσεις της ομορφιάς έχουν επιστρέψει στη φυσικότητα. Η βάση στο μακιγιάζ είναι πιο ελαφριά, ενώ τα έντονα κοψίματα και οι έντονες γυαλάδες σε συγκεκριμένα μέρη του προσώπου είναι πλέον παρελθόν. Τίποτα δεν είναι πλεόν αυστηρό, οι γωνίες του προσώπου, τα μέρη που πρέπει να εφαρμόσουμε highlighter, η γωνία στο μακιγιάζ των ματιών, το σχήμα στα φρύδια. Όλα βασίζονται στα βασικά χαρακτηριστικά και αυτό είναι κάτι που ισχύει τόσο στο μακιγιάζ, όσο και στα μαλλιά.

 

Ξεχάστε το αυστηρό ίσιωμα, τα χτενίσματα που δεν έχουν ίχνος όγκο, ακολουθήστε τη φυσική κίνηση των μαλλιών σας. Ακόμα και οι γυναίκες με τα πιο ίσια μαλλιά, δεν τα στεγνώσουν απλά οι άκρες θα έχουν όγκο, θα έχουν κάποια κίνηση. Αυτό πρέπει να δουλέψετε με τα κατάλληλα προϊόντα, με το πιστολάκι και μια βούρτσα. Στεγνώστε τα μαλλιά σας και με τη στρόγγυλη βούρτσα και το πιστολάκι, δώστε κίνηση στις άκρες,

Αφήστε τις ελεύθερες να πέσουν στους ώμους σας, δώστε όγκο στις ρίζες ή τις άκρες-ανάλογα τι σας ταιριάζει-γενικότερα επιλέξτε ένα πιο ελεύθερο hairstyle και αναδείξτε τη θηλυκότητά σας. Η συγκεκριμένη πρόταση ισχύει για όλες τις γυναίκες, ανεξάρτητα από το μήκος των μαλλιών τους και το φυσικό στιλ της τρίχας τους.

Η gallery που ακολουθεί καλύπτει σχεδόν όλα τα στιλ μαλλιών, βρείτε ποιο είναι πιο κοντά στο δικό σας και αντιγράψτε το look. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss