Πώς θα αποφύγουμε το φριζάρισμα των μαλλιών μας τις ημέρες με υγρασία;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Πώς θα αποφύγουμε το φριζάρισμα των μαλλιών μας τις ημέρες με υγρασία;

Είμαστε προετοιμασμένοι σήμερα να απολαύσουμε έναν άκρως χειμερινό καιρό. Φοράμε τα κατάλληλα παπούτσια, πέρνουμε οπωσδήποτε ομπρέλα μαζί μας και εφαρμόζουμε τα κατάλληλα προϊόντα για να αποφύγουμε το φριζάρισμα των μαλλιών. Βλέπετε τις βροχερές ημέρες του χειμώνα, όπου η υγρασία απειλεί, τα μαλλιά μας φριζάρουν έντονα. Το έζησα κι εγώ το πρωί που ξύπνησα και μαζί μου ξύπνησε και η ζούγκλα...δηλαδή τα μαλλιά μου!
 

Συγκέντρωσα βασικά tips κατά του φριζαρίσματος και σας αναφέρω και αυτό που επέλεξα εγώ και "σώθηκα", εξαφάνισα τη ζούγκλα!

#1 Conditioner

Αν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, λουστείτε με conditioner. Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά και δεν τα φυσικά έλαια της τρίχας και έτσι δεν "πετάει"!

#2 Βρέξτε-Χτενίστε

Βρέξτε τα μαλλιά σας και χτενίστε τα με την κλασσική τσατσάρα που έχει λίγα δόντια-την παλιά που χρησιμοποιεί και ο μπαμπάς σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας, χωρίς να σπάσετε την τρίχα και έτσι τα μαλλιά θα μείνουν στη θέση που πρέπει να είναι.

#3 Κρέμα Σώματος

Όσο εντύπωση και αν σας κάνει, σήμερα μπορεί να σας σώσει, σας το λέω από προσωπική πείρα καθώς αυτό έκανα κι εγώ. Εφαρμόστε ελάχιστη κρέμα σώματος στα χέρια σας και απλώστε την στις άκρες και στις πιο ατίθαζες, φριζαρισμένες τούφες. Απόφυγετε σε κάθε περίπτωση ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας.

#4 Dry Shampoo

Αν έχετε σπίτι σας το συγκεκριμένο προϊόν μην το σκέφτεστε, ακόμα και φρεσκολουσμένα να είναι τα μαλλιά σας, ψεκάστε τα. Θα βοηθήσει κατά του φριζαρίσματος. Αν έχετε χρόνο σταματήστε σε ένα κατάστημα ομορφιάς και αγοράστε ένα, το χρειαζόμαστε. 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
7 photos

#5 Κότσος

Αν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν σας κάνουν, τότε επιλέξτε να κάνετε ένα messy updo. Στο συγκεκριμένο χτένισμα ελάχιστο φριζάρισμα ταιριάζει. Η Leandra Medine είναι το άτομο που μπορεί αν μας εμπνεύσει γι αυτό το hairstyle. Πάρτε ιδέες από τα looks της.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss