Δύο φορές conditioner στα μαλλιά... Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται αυτή η ρουτίνα;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Δύο φορές conditioner στα μαλλιά... Σε ποιες γυναίκες απευθύνεται αυτή η ρουτίνα;

Να ξέρετε ότι τα μαλλιά θέλουν χρόνο για να συνηθίσουν τις αλλαγές στην περιποίησή τους. Αν δηλαδή κάθε φορά που λούζεστε ξεκινάτε με το σαμπουάν, συνεχίζετε με conditioner και τέλος ξεβγάζετε κάποια αλλαγή σε αυτή τη ρουτίνα χρειάζεται χρόνο για να δείτε τα αποτελέσματά της.

 

Σε παλαιότερο άρθρο έχουμε προτείνει να δοκιμάσετε κυρίως όσες έχετε λεπτή τρίχα, να εφαρμόζετε πρώτα conditioner και στη συνέχεια σαμπουάν. Σήμερα σας προτείνουμε να εφαρμόζετε δύο φορές conditioner και συγκεκριμένα να ξεκινάτε με αυτό το προϊόν, να συνεχίζετε με σαμπουάν και τέλος πάλι conditioner και ξέβγαλμα.

Αυτή η τεχνική είναι ιδανική για γυναίκες με σγουρά, σκληρά μαλλιά καθώς έχουν ανάγκη από extra ενυδάτωση. Η διπλή δόση conditioner εμπλουτίζει στην τρίχα με συστατικά που την κάνουν πιο λεία, απαλή.

Μη φοβηθείτε ότι με τη συγκεκριμένη ρουτίνα, ίσως χάσετε τον όγκο των μαλλιών σας. Η μονή δόση σαμπουάν αρκεί για να volume hairstyle που ταιριάζει απόλυτα στα σγουρά μαλλιά.

Όσες έχετε afro hairstyle ξεκινήστε από σήμερα τη νέα ρουτίνα περιποίησης μαλλιών. Υπενθυμίζουμε conditioner-shampoo-conditioner!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

Extra Info: Ακολουθούν conditioner που θα κάνουν τα μαλλιά σας πιο απαλά και ενυδατωμένα από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss