Αυτό το trend έχει κατακλύσει το pinterest

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017

Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό το trend έχει κατακλύσει το pinterest

Το έχουμε πει πολλές φορές, το κάναμε και εμείς και γενικότερα το βλέπουμε να κυριαρχεί γύρω μας. Ο λόγος για το top hairtrend της σεζόν, το οποίο έχει κατακλύσει και το pinterest, αφού καθημερινά γίνονται εκατομμύρια αναζητήσεις του. Για να μη σας κρατάμε άλλο σε αγωνία, αναφερόμαστε στα "curtain bangs" ή για να τις πούμε αλλιώς για τις μακριές αφέλειες, τις οποίες χωρίζουμε ελαφρώς στη μέση.

 

Ένα look που θυμίζει κάτι από Brigitte Bardot ή αν θέλετε να μιλήσουμε για μοντέρνα star icons, κάτι από Dakota Johnson.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Το μυστικό είναι να είναι μακριές και συγκεκριμένα να καλύπτουν το μισό κινητό βλέφαρο και μάλιστα καθώς πηγαίνουν προς τις άκρες να είναι ακόμα πιο μακριές.

Είναι αναμφισβήτητα η πιο "ανώδυνη" αλλαγή που μπορείτε να κάνετε στο hairstyle και σας προτείνουμε να την κάνετε άμεσα-αν δεν το έχετε ήδη κάνει δηλαδή.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Όποιο και αν είναι το μήκος των μαλλιών σας, να είστε σίγουρες ότι μπορείτε να υποστηρίξετε curtain bangs. Είναι sexy, χαρίζουν στιλ και είναι εύκολο να τις φτιάξετε στην καθημερινότητά σας.

Τι περιμένετε λοιπόν, πηγαίνετε για την αλλαγή!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss