Πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας το 2018;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας το 2018;

Έχουμε δει πώς θα κουρευτούμε, ποια είναι τα makeup trends που θα ισχύουν, τι χρώματα θα επικρατήσουν στο μανικιούρ... τώρα ήρθε η ώρα να δούμε πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας.

Κρατάμε σημειώσεις από τα trends που θα επικρατήσουν την επόμενη χρονιά και τα προσαρμόζουμε στο στιλ μας, στην προσωπικότητά μας. 

Αν αναρωτιέστε πώς θα βάψουμε τα μαλλιά μας το 2018, να σας πούμε ότι οι προτάσεις καλύτπουν όλα τα στιλ από γυναίκες που παραμένουν πιστές σε κλασσικές επιλογές, μέχρι εκείνες που θέλουν τις πιο extreme αλλαγές στα μαλλιά τους. Επιπλέον οι ανταύγειες, τα highlights επιστρέφουν δυναμικά τόσο στα μπροστινά μαλλιά, όσο και σε ολόκληρο το hairstyle. Σε αποχρώσεις που πλησιάζουν τη ρίζα αλλά και που είναι κόντρα αντίθετες και δημιουργούν contrast.

Με άλλα λόγια στην gallery που ακολουθεί θα βρείτε σίγουρα μία πρόταση που ταιριάζει στο στιλ σας και θα θέλετε να την υιοθετήσετε από σήμερα κι όλας. Άλλωστε τι μένει για το 2018, περίπου δύο εβδομάδες, ας ανανεώουμε το χρώμα από σήμερα για να προλάβουμε τα trends να τα κάνουμε πρώτες!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss