Αποφάσισα να μην κουρέψω τις αφέλειες για ένα μήνα και πέτυχα τα πιο stylish hairlooks

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2018

Αποφάσισα να μην κουρέψω τις αφέλειες για ένα μήνα και πέτυχα τα πιο stylish hairlooks

Όπως σας έχω αναφέρει σε πολλά άρθρα μου, φέτος αποφάσισα να κόψω αφέλειες και η αλήθεια είναι ότι έκανα ίσως την καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ για τα μαλλιά μου.

 

Δεν τις έκοψα αρκετά κοντές, επέλεξα curtain bangs, τις πιο μακριές που μπορείς να τις χωρίσεις στη μέση και να θυμίζει κάτι από Brigitte.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Βέβαια αυτό είχε ως συνέπεια να επισκέπτομαι την κομμώτριά μου ανά δέκα ημέρες, καθώς με ενοχλούσαν ιδιαίτερα στα μάτια.

Αποφάσισα λοιπόν πριν ένα μήνα περίπου να μην τις κουρέψω και να τις αφήσω να μακρύνουν τόσο, που να σκεπάζουν τα μάτια. Έχω να σας πω ότι αυτό το μήκος είναι το καλύτερο που είχνα ποτέ. Σκεπάζουν τα μάτια και μπορώ να τις κάνω στο πλάι ως φράντζα αλλά και να τις χωρίζω στη μέση. Βέβαια θα πρέπει να σας πω ότι όταν τις αφήνω στη μέση, είναι αρκετά ενοχλητικές στα μάτια... αλλά προς τα κάλλη!

Δημιουργώ μοναδικά updos, οι μπροστινές μου τούφες είναι ασύμμετρες και το αποτέλεσμα είναι πιο sexy και γενικότερα μπορώ να δημιουργήσω διάφορα looks. Έμπνευσή μου φυσικά το pinterest, από το οποίο συγκέντρωσα κάποια από τα πιο αγαπημένα hairlooks που έχω δοκιμάσει και σας προτείνω να κάνετε κι εσείς.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss