Τα ρόλεϋ μαλλιών είναι και πάλι MUST στο hairstyle

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Τα ρόλεϋ μαλλιών είναι και πάλι MUST στο hairstyle

Μπορεί οι περισσότερες να έχουμε στο σπίτι μας πιστολάκι, πρέσα αλλά και ψαλίδι για μπούκλες, ωστόσο ελάχιστες έχουμε ρόλεϋ μαλλιών. Το αξεσουάρ που χρησιμοποιούσαν αρκετά οι γυναίκες μερικές δεκαετίες πίσω.

Και επειδή όπως ήδη γνωρίζετε οι τάσεις κάνουν κύκλο, φέτος αλλά και για τα προσεχή χρόνια θα πρέπει να επενδύσουμε στο συγκεκριμένο εργαλείο μαλλιών, για να πετύχουμε το απόλυτο hairtrend.

Τόσο σε catwalks σχεδιαστών, όσο και σε red carpet εμφανίσεις των διάσημων, οι μεγάλες, με όγκο μπούκλες είναι το look που επικρατεί. Για να πετύχουμε το συγκεκριμένο χτένισμα, προτείνεται να επιλέξουμε ρόλεϋ μαλλιών Στην αγορά υπάρχει τεράστια ποικιλία και πολλά από αυτά είναι πιο εξελιγμένα, αφού είναι και θερμαινόμενα.

Στο video παραπάνω μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση για το πώς να πετύχετε τις μεγάλες, ρετρό μπούκλες. Επιλέξτε μεγάλες τούφες, ξεκινώντας από το κέντρο και πηγαίνοντας προς τις ακριανές.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

Τη δεύτερη ημέρα τα μαλλιά σας θα έχουν ένα ελαφρύ σπάσιμο. Μπορείτε να προσθέσετε salt spray και να τα κάνετε σε πιο ατημέλητο στιλ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss