Έκανα τη θεραπεία gloss στα μαλλιά μου και δεν περίμενα με τίποτα τέτοια αποτελέσματα

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Έκανα τη θεραπεία gloss στα μαλλιά μου και δεν περίμενα με τίποτα τέτοια αποτελέσματα

Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που ισχυριζόμαστε ότι δε θα βάψουμε τα μαλλιά μας ποτέ. Τουλάχιστον στα 28 που βρίσκομαι τώρα συνεχίζω να πιστεύω ότι θα αφήσω τις λευκές τρίχες να πρωταγωνιστήσουν στο hairstyle μου... στο μέλλον αν θέλετε κάνουμε ξανά αυτή τη συζήτηση-ποτέ μη λες ποτέ!

Στο κομμωτήριο που πηγαίνω λοιπόν ανά δέκα ημέρες για να περιποιούμε τα νύχια μου και κάποιες φορές τα μαλλιά μου, μου πρότειναν να κάνω gloss. Μία θεραπεία που προτείνεται για βαμμένα ή φυσικά μαλλιά.  

Όσες γυναίκες έχουν ξανοίξει το χρώμα τους, απομακρύνει αυτό το χρυσοκίτρινο- πορτοκαλί του αποχρωματισμού δίνοντας την επιθυμητή απόχρωση στην τρίχα. Στα φυσικά μαλλιά δίνει μία ιδιαίτερη λάμψη στο φυσικό χρώμα. Στα ξεθωριασμένα βαμμένα μαλλιά ενισχύσει το χρώμα.
Σε κάθε περίπτωση είναι μία θεραπεία που εκτός από λάμψη και ανανέωση στο χρώμα των μαλλιών χωρίς να φθείρει την τρίχα, προσφέρει παράλληλα ενυδάτωση. Κάθε γυναίκα ανεξάρτητα από τον τύπο μαλλιών της έχει κάθε λόγο να δοκιμάσει αυτή τη θεραπεία.

Και αυτό είναι κάτι που σας το προτείνω εγώ που ήμουν αρνητική σε οποιαδήποτε θεραπεία αφορούσε το χρώμα των μαλλιών μου. Από την ημέρα που έκανα gloss, το μαλλί μου είναι πιο λαμπερό. Έχω ξεχάσει τι σημαίνει θαμπά μαλλιά. Μάλιστα αισθάνομαι ότι οι άκρες μου δείχνουν πιο ανοιχτές, όπως γίνονται το καλοκαίρι από τον ήλιο και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει λόγω της λάμψης.

Είναι μία θεραπεία οικονομική που μπορείτε να τη βρείτε στο κομμωτήριό σας. Προσωπικά τη δοκίμασα και ναι θέλω να την προτείνω σε όλες εσάς.
Μη διστάσετε να ρωτήσετε ό.τι σας προβληματίζει.

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί πώς θα βάψουμε φέτος τα μαλλιά μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss