Ανέβασα φωτογραφία με μωβ μαλλιά στο instagram και αυτές ήταν οι αντιδράσεις

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 06 Φεβρουαρίου 2018

Ανέβασα φωτογραφία με μωβ μαλλιά στο instagram και αυτές ήταν οι αντιδράσεις

Με αφορμή το ταξίδι μου στο Παρίσι για τα νέα λανσαρίσματα της L'Oreal Professionel είχα τη δυνατότητα να δοκιμάσω την ανανεωμένη εφαρμογή "Style my Hair". Το application της L'Oreal Professionel,  βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και μας επιτρέπει να δοκιμάσουμε 3D χρώμα μαλλιών σε πραγματικό χρόνο. Εγώ λοιπόν από όλη την γκάμα χρωμάτων αποφάσισα να διαλέξω το μωβ χρώμα για τα μαλλιά μου. Μόλις είδα το αποτέλεσμα, ενθουσιάστηκα και αμέσως μοιράστηκα τη φωτογραφία με τους followers μου, στα social media.

 

Η πρώτη αντίδραση ήταν αυτή του συζύγου μου, ο οποίος μου έστειλε προσωπικό μήνυμα και μου είπε αν όντως τόλμησα τέτοιο χρώμα στα μαλλιά μου. Συνέχισα τη συζήτηση μαζί του και το ρώτησα αν μου ταιριάζουν. Ο ίδιος μου απάντησε ευγενικά ότι είναι ωραία αλλά κάπως τολμηρά για το στιλ μου. Ακολούθησαν κι άλλα μηνύματα από την αδερφή μου, την καλύτερή μου φίλη και οφείλω να πω ότι ήταν όλα θετικά. Με ενθουσιασμό όλες μου λέγανε ότι μου ταιριάζουν. Η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα ικανοποιούσε και εμένα, ιδιαίτερα σε συνδυασμό με τα κόκκινα χείλη μου.

Να σας πω ότι με δικαίωσαν και τα σχόλια που ακολούθησαν κάτω από το post, στο instagram τα οποία ήταν όλα θετικά. Και το ερώτημα που θέτω λοιπόν σε όλες εσάς είναι το εξής; Μήπως τα χρωματιστά μαλλιά δεν είναι τόσο τολμηρά και εκκεντρικά όσο νομίζουμε και μπορούμε όλες να τα υποστηρίξουμε;

Και επειδή μιλάμε για έντονες αλλαγές στα μαλλιά, δείτε την Kylie Jenner που είναι τολμηρή και έχει πειραματιστεί με διάφορα χρώματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss